T3 stogo apmušalai

Konsultacijos taisant, perkant autobusiukus, techniniai duomenys, priežiūra, remontas...
Atsakyti
Katinaz

T3 stogo apmušalai

Standartinė Katinaz »

Laba,

mano busikas T3 vis dar nepabaigtas. Zilu plauku dar neturiu, bet manau, kad greit ju atsiras :roll: :lol:

Aktuali problema, kurios negaliu taip lengvai isspresti, tai vidaus stogo danga, kuria reikia pakeisti. Pakeisti tikrai reikia, nes ji katastrofiskame stovyje. Jau nuperkant ja, ta stogo danga buvo nudazyta dazais...

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Patikslinimui: keisti reikia ne pakeliamo stogo medziaga, o vidaus apmushalus.

Ilga istorija, trumpas klausimas...

Ar kas gali is jusu uzsiimti siuo darbu arba zinote, kas kokybiskai ir nekandziomis kainomis galetu tai padaryti?

Uz informacija/pagalba buciau dekingas...
Launagis
Vietovė: Vilnius

Standartinė Launagis »

Aš pats sau kurį laiką ieškojau medžiagos statramsčiams.Žiūrinėjau baldines odas ir pan, kol atsitiktinai suradau meistrelį, kuris automobilių salonais užsiiminėja. Tai prie statramsčių įvertinom ir lubas, pasirodė irgi keistinos. Odos metro kaina 12e (plotis 1.4m). Tai medžiagos bus apie 80e, siuvimas irgi apie 80e, sumontavimas į kėbulą dar atskirai bus derinamas. Pas mane Caravelle, pilno dydžio stogas.

Šiaip medžiagų auto salonams ir "Žakona" turi, metras apie 16Ä ir daugiau.
Katinaz

Standartinė Katinaz »

Gal kontaktus turi? Butu smagu, jei pasidalintum :)
Launagis

Standartinė Launagis »

PM
Vartotojo avataras
Sauliusmr

Standartinė Sauliusmr »

O Jus cia kalbat apie ta oda su skylutem?
PaveikslėlisVW T2B 1979m
RCM.LT Radijo bangomis valdomi modeliai
Launagis

Standartinė Launagis »

Maždaug jo, pas mane to oda su skylutėm 1m pločio per centrą eina, šonai jau vientisi. Tai bus sukomponuota iš perforuotos ir paprastas odos, eis siūlė išilgai, bet kitaip tiesiog neina. Čia nuotrauka pasirinkto derinio:
Atsakyti