Gal kas galite paaiskinti plastikiniu (poliamidiniu) detaliu paskirti zemiausiame begiu perjungimo lazdos taske (apacioje). Pas mane ju galima sakyti visiskai nelike.
Pries ardydamas pasidariau foto. Man jos tarsi kaba ore. Greiciausiai kazkur atsiremia?? Kas gali paaiskinti?
Plastikiniu detaliu pavyzdys: http://m.ebay.co.uk/itm/162029077097?rm ... mwBanner=1
T3 pavarų perjungimo mechanizmas
T3 pavarų perjungimo mechanizmas
VW T1 '65
VW T2 '72
VW T3 '82 westfalia aircooled
VW T3' 87 doka SY
VW T2 '72
VW T3' 87 doka SY
Šios "šliaužia" aliumininėmis kreipiančiosiomis kurios nukreipia lazdą į teisingą bėgį. Jų yra pirkti, arba galima pasigaminti.
Gal supratot ką norėjau pasakyti. Šiaip jei išlikę nuotraukos, tai mano temoje yra išsamus visų bėgių perjungimo mechanizmo mazgų remontas.
Gal supratot ką norėjau pasakyti. Šiaip jei išlikę nuotraukos, tai mano temoje yra išsamus visų bėgių perjungimo mechanizmo mazgų remontas.
Vanagon Westfalia California TDI
Vanagon Westfalia Atlantic
Transporter Syncro GTI 16V
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
Vanagon Westfalia Atlantic
Transporter Syncro GTI 16V
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
Aciu, pasitvirtino speliojimai. Atrode kaba ore lazdos apacia, nes ardant pirmiausiai atsukau ir nuemiau tas aliuminines detales. Prabuvo savaite isardyta ir kaip visada, kilo neaiskumai:) Gaminuosi dabar antgaliukus, jei pavyks, ikelsiu foto.
VW T1 '65
VW T2 '72
VW T3' 87 doka SY
VW T2 '72
VW T3' 87 doka SY
Mintis apvirinti nebloga, ypac zinant kiek jie kainuoja. Nezinau kaip atrode nauji, bet maniskiu tik virsuneles padile. Bandysiu surinkti ir paziureti pirmiausia kaip kas. Siaip begiai jungesi puse velnio, gal tik vaziuojant kiek sunkiau po 3 buvo rasti 2 begi. Pagal tai, kiek rasta saviveiklos ir susidevejusiu detaliu, keista kaip palyginti graziai viskas jungesi.
VW T1 '65
VW T2 '72
VW T3' 87 doka SY
VW T2 '72
VW T3' 87 doka SY