T3 sužeminimas

Konsultacijos taisant, perkant autobusiukus, techniniai duomenys, priežiūra, remontas...
Atsakyti
Sigitas

T3 sužeminimas

Standartinė Sigitas »

Gal kas turi minciu, kaip nesunkiai suzeminti T-3 autobuseli?
Jūris
Vietovė: Pan.LT

Standartinė Jūris »

T3 padangos pilno aukščio, sudėjus mažesnio aukščio /žemesnio profilio/ padangas, autobusėlis keliais cm pažemės. Pažemėtų ir sudėjus trumpesnes spyruokles, bet reikia taikyti nuo kokio auto tinka :idea:
Viskas ką sakau yra tik mano asmeninė nuomonė ... ir ji gali nesutapti su kitom nuomonėm .
Vartotojo avataras
PauliusT3

Standartinė PauliusT3 »

bulgarke per spyruokles. tik klausimas, ar susmauges autobuseli, nekliusi per kokius gulincius policininkus, nes atstumas tarp ratu gana didelis.
VW T3 westfalia
Vartotojo avataras
draugas525

Standartinė draugas525 »

mes buvom nuzemine t3 pripjautom spyruoklem, tai niekur niekas nekliuvo,ir per gulincius gerai vaziavo :D man rodos turiu dvi priekines garaze spyruokles pjautas
Sigitas

Standartinė Sigitas »

O kiek buvo pjautos spyruokles?
Vartotojo avataras
draugas525

Standartinė draugas525 »

pusantros apvijos, bet geriau nupjaut visa pradziai jai ir sudet pasiziuret kaip atrodo
Sigitas

Standartinė Sigitas »

o isskyrus ,kad suzemeja,vaziavimo komfortas nesikeicia?
Jūris
Vietovė: Pan.LT

Standartinė Jūris »

Važiuoklė bus kietesnė,gaudysi visas duobutes ant kelio :shock:
Viskas ką sakau yra tik mano asmeninė nuomonė ... ir ji gali nesutapti su kitom nuomonėm .
Vartotojo avataras
draugas525

Standartinė draugas525 »

vazinejom puse metu su tokia pakaba,buvo kietesne geriau vaziavo i posukius, duobiu visu negaudem :lol: tik kazkur skaiciau, kad reikia prieki palikt kaip ir yra auksciau, nes gali pradeti kaisti, jai priekis bus zemiau
Sigitas

Standartinė Sigitas »

Kiek supratau ,masina darosi stabilesne,o ar spyruokles (nupjautos) neissoks is savo vietos gerai palingavus busui?
Atsakyti