T3 sužeminimas

Konsultacijos taisant, perkant autobusiukus, techniniai duomenys, priežiūra, remontas...
runeris
Vietovė: Vilnius

Standartinė runeris »

mano tikslas savo projekte irgi zemint pakaba. su priekinem be problemu statomos nuo audines, o su galinem jau sunkoka. jos gi kokoso formos ir nupjovus neisistatys i savo vieta. busiukas bus zemesnis ir atrodys ispudingai pats maciau, bet ant duobiu jos skleidzia nemalonu garsa trindamos ir jieskodamos sau patogios vietos ... turiu gera drauga , jis dirba su metalo apdirbimu ir greztai nepataria jas kaitint, grudint ir tt. nes geriausiom salygom ir technologijom tai daro gamikloj. o po musu auksarankiu jos arba iskart arba veliau bet luzta :( .
Vartotojo avataras
Guolis

Standartinė Guolis »

Mano t3 stovi kazkieno kito spyruokles, ta prasme ne kokoso formos o tiesios , busiu garaze nufotografuosiu.
Benzavozas
Vietovė: Jonava

Standartinė Benzavozas »

nu va suzemintas :D :D :D
-> didesnė
runeris

Standartinė runeris »

nu gerai atrodo :wink: . turiu padangas r17 ir pobiski ziuriu disku, tik kokios masinos ziuret kad tiktu ir grazei atrodytu?
Benzavozas
Vietovė: Jonava

Standartinė Benzavozas »

nu as kaip pirkau tai vaziavau ir dejau juos nes ten su tais isnesimais visokiu cirku buna.
runeris

Standartinė runeris »

Guolis rašė:Mano t3 stovi kazkieno kito spyruokles, ta prasme ne kokoso formos o tiesios , busiu garaze nufotografuosiu.
labas, ar yra kokiu foto del spiruokliu ?
Vartotojo avataras
Guolis

Standartinė Guolis »

Va ir spyruokle
-> didesnė
Atsakyti