Pučia tepalą per matuoklę 1.6 D T3
Pučia tepalą per matuoklę 1.6 D T3
Sveiki turiu problemele, per tepalo matuokle pradejo pusti tepala, per 70 km iskelia 0,5 ltr tepalo [tiksliai zinau, nes pakabinau buteliuka], nelabai pamenu ar pas sita varikli yra alsuoklis, kuris galejo pasikimst ar jau visa kompresija turiu karteryje? Variklis dumina tiek pat kiek seniau, kuriasi taip pat.
vw t3
Re: Pučia tepalą per matuoklę 1.6 D T3
Man Dima siūlė:toma3a3 wrote:Sveiki turiu problemele, per tepalo matuokle pradejo pusti tepala, per 70 km iskelia 0,5 ltr tepalo [tiksliai zinau, nes pakabinau buteliuka], nelabai pamenu ar pas sita varikli yra alsuoklis, kuris galejo pasikimst ar jau visa kompresija turiu karteryje? Variklis dumina tiek pat kiek seniau, kuriasi taip pat.
Paskaitik cia http://www.vabalai.lt/forumas/viewtopic ... &start=850
Manyciau reiketu pradeti remonta nuo voztuveliu, nes je nieko nekainuoja. Buna stovi du arba vienas. Jei ko nesuprasi, klausk.
Re: Pučia tepalą per matuoklę 1.6 D T3
MANO NUOMONE ,PABANDYK NUIMTI VOSTUVU DANGTELI TEN ISVIDAUS PO SKARDA TIES ALSUOKLIO VAMZDZIU YRA TOKIE KELIU SLUOKSNIU SIETKA GAL JI USSIKIMSO IR NEALSUOJAtoma3a3 wrote:Sveiki turiu problemele, per tepalo matuokle pradejo pusti tepala, per 70 km iskelia 0,5 ltr tepalo [tiksliai zinau, nes pakabinau buteliuka], nelabai pamenu ar pas sita varikli yra alsuoklis, kuris galejo pasikimst ar jau visa kompresija turiu karteryje? Variklis dumina tiek pat kiek seniau, kuriasi taip pat.
kaip ir rasiau pirmam poste tie alsuokliai man nelabai randami sitam varikllyje, ''alsuoklis'' nuo voztuvu dangtelio kuris jungiasi i isiurbimo kolektoriu svarus grazus. varikli idejau is jettos. palikau plastikini dangteli ant welenelio [po to dedasi voztuvu dangtelis] bet tai esme spaudimas po galva tai galvoju daug visokiu samoniu-nesamoniu, tinklelis? nusiemiau karteri, tepalo paemino vamzdelio apacioi ant to 'grybo' sietelio nera. saltam varikliui tepalo spaudimas 4 atm. ar teisingiausias sprendimas 1.9 tdi?
vw t3
Voztuvu gumeles visai nesusije su suspaudimu karteryje,del ju tik gali varilkis valgyti tepala,dazniausia problema uzsikimses,arba neteisingai pajungtas variklio alsuoklis,ar issidevejes variklis.Kai susidevi variklis,ziedai,dalis kompresijos patenka i karteri,tepimo sistema.Dar viena is galimu priezasciu galvutes trukimas i tepalini kanala.