VW T3 prikėlimo projektas
VW T3 prikėlimo projektas
SVeiki kokia premone geriausei padengt rudis ?
-
Nuk ka cia pasakius stovejo wbx 2.1 twinturbo perdragus netycia 2 begiu spustelejom azota ir nurove stumokli ir svaistikliu sudauze paskirstimo velena taip ira parejo dalim varikliukas isidejau dabar 1.6d varikliuka ir wbx deze du dizeliu kuzuhu 5 begiu ilgintom3-4-5 pavarom su keramikine sankaba tad tokiam silpnam varikliukui deze ir sankaba yra amzina ;;DD vaziojant 100 1.5 apsuku bet sunkoka isibeget persilpnas varikliukas optimalus greitis 90 max su sio varikliu 37 kw buvau ispaudes 120 kashkur trukstagalios Tapogi wbx dejo pilna spidometra vet dokai no benzo reik perdaryt yra 4 rudeles tokios nemenkoskumscio diziio ir 3 pirshtoo noriu pasidarit ish caravale camperiuka ;D
Iškart įdomiau
Gal gali papasakoti kas darė greičių dėžę ir kiek kainavo bėgių išilginimas. Gali ir asmenine žinute. Kodėl būtent 3-4-5 ilginot o ne keitėt pagrindinę reduktoriaus porą. Man šitai labai aktualu, nes pas mane dabar TDI. Kelti galios man dabar net neapsimoka, nes ir taip lipa piestu bet kur.
Gal gali papasakoti kas darė greičių dėžę ir kiek kainavo bėgių išilginimas. Gali ir asmenine žinute. Kodėl būtent 3-4-5 ilginot o ne keitėt pagrindinę reduktoriaus porą. Man šitai labai aktualu, nes pas mane dabar TDI. Kelti galios man dabar net neapsimoka, nes ir taip lipa piestu bet kur.
VW T3 Westfalia California
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
Pirkau Jau toki busiuka forsota o deze domejaus tai dare dar sovetmeceis vln gariunose kashkoks filialas sportiniku buvo kur alkuninius tekindavo sporinems automebilems ir t.t. tai ten darita buvo Dar jei neklistu nuo audi a6 tdi 6 begiu ima grupes ar dezes ir (shesterni) apsuka Jau tikslei neatsimenu sinei ape tai girdejau