Manasis autobusėlis (būsimas kemperis)
- dzo_marija
- dzo_marija
Kiekviena karta nupurškiu pulverizatorium, o su teptuku dažau ten kur tarkim kokių mažų skylučių yra, tai teptuku jos užsitepa.
Plaunu taip:
1. Truputėli įpilu skiediklio 646 ir pateliuškuoju dažų talpykloje ir išpurškiu.
2. Nusuku dažų talpyklą ir ja išvalau popierium iš vidaus.
3. Į pulverizatoriu pro dažų paemimo angą pilu skiediklį ir prapučiu, taip kelis kartus.
4. Prabraukiu popierium oro ir dažų išpūtimo angas.
kartais palieku šiektiek skiediklio dažų talpykloje ir per maišelį užsuku dangtelį, bet čia tik jei bus naudojama greitu metu.
Skiediklio susinaudoja, bet ką jau daryti, užtat kitą kart nevargsti.
Galima plaut jį įvairiais būdais, čia tik mano naudojamas.
Plaunu taip:
1. Truputėli įpilu skiediklio 646 ir pateliuškuoju dažų talpykloje ir išpurškiu.
2. Nusuku dažų talpyklą ir ja išvalau popierium iš vidaus.
3. Į pulverizatoriu pro dažų paemimo angą pilu skiediklį ir prapučiu, taip kelis kartus.
4. Prabraukiu popierium oro ir dažų išpūtimo angas.
kartais palieku šiektiek skiediklio dažų talpykloje ir per maišelį užsuku dangtelį, bet čia tik jei bus naudojama greitu metu.
Skiediklio susinaudoja, bet ką jau daryti, užtat kitą kart nevargsti.
Galima plaut jį įvairiais būdais, čia tik mano naudojamas.
VW T2B 1979m
RCM.LT Radijo bangomis valdomi modeliai
RCM.LT Radijo bangomis valdomi modeliai
- dzo_marija
Aš dažau irgi su pulverizatoriumi, bet po to išplauti man grynas vargas jį...
Stengiuosi pasiruošti bent jau didesnius plotus (jei tai surišta surišėju), kad nekurti kombaino dėl vienos varpos ...
Va kažkada buvau palikęs irgi skiediklio dažų talpoje, tai po to pastebėjau, jog leidžia per ten dažus, pavertus pistoletą...Žinosiu jog reikia per maišelį užsukti!
Stengiuosi pasiruošti bent jau didesnius plotus (jei tai surišta surišėju), kad nekurti kombaino dėl vienos varpos ...
Va kažkada buvau palikęs irgi skiediklio dažų talpoje, tai po to pastebėjau, jog leidžia per ten dažus, pavertus pistoletą...Žinosiu jog reikia per maišelį užsukti!
Gal būt nieko naujo nepasakysiu, norėjau tik pasiūlyti naudoto skiediklio neišpilti, skiediklis visgi nepigus. Po plovimo jis lieka nešvarus, bet laikas nuo laiko susikaupia nemažai skiediklio, supiltas į atskirą indą ir ilgai stovėdamas susisluoksniuoja, o po to jį vėl galima sėkmingai naudoti plovimams arba mirkymams.