Dima wrote:Tiesa nepaminejau:
Paklause ko toks zemas, bijojo kad pakibs ant stabziu tikrinimo stendo. Beveik taip ir atsitiko, atsigule ant balkio Bet viskas praejo gerai
Jei kam idomu, buvau Regitroi Naujojoi Vilnioi.
Na va, o mano Vabaliukas praeitą sestadienį praėjo TA be didesnių problemų. Galvojau CO bus per didelis, bet apsidrausdamas korba matyt net per daug prisukau. Manau Dima iš antro karto praeisi.
Siandien susiruosiau vaziuot i technikine. Jungiu svesas ir "klac" sudega saugiklis. Prasikrapsciau puse dienos, sudeginau dar koki 20 saugikliu, isardziau visus zibintus ir nekaip negalejau rast kame beda. Visai neticia uzmaciau kad pliusine prekiniu gabaritu fiske lieciasi su zibinto tvirtinimu ir trumpina. Taip atsitiko todel kad reguliavau zibintu auksti. Tai va kaip buna. Gal kam si informacija pravers ateiti. Rytoi nedarbo diena, bandisiu penktadieni vaziuot.
Nors technikines kolkas neturiu, uztat pristatau jums nauja mano kurini 8)
Maciau tokius erelius ant vabaliuku per suvaziavimus, tad nebusiu individualus. Taciau maniskis greiciausiai bus didesnis is visu
Kaskaip nedaug komentaru sulauke mano darbelis. Cia tipo is serijos "Oh My God, ka cia tas durnelis pripaise!?" Ar kaskoks kitas variantas?
Rezultatas apacioj....