Na ka gi, prasiseda didziuju pasikeitimu metas. Autobuselis atiduotas meistrams, jau isrinktas pirmadieni atiduodamas pervirinimui. Is skardu pavyko rasti tik galines arkas, reiketu dar priekines desines arkos, kairio sono skardu, bet uzsakius reiketu laukti pora men, tad kebulistas kazka isgimdys. Foto telefone, nemazintos, prisedes sudesiu kaikuriuos remonto eigos epizodus. Nusprendes keisti spalva, originalios nelaikysiu, tik nzn kokia nauja spalva rinktis. Galvoju gal sidabrine plius baltas stogas, arba juoda matine plius baltas stogas. noreciau naujesniu bamperiu ir soniniu moldingu. gal kas turite pasiulyti, rasykit.
Siūlau net negalvoti apie juodą matinę. Viena, mada jau praeina, antra, sunki priežiūra, trečia ir svarbiausia, tik ne tokio stiliaus automobiliui. Rekomenduoju panaršyti po originalią VW spalvų paletę. Na bet čia mano nuomonė. Bus dažomas ir autobusėlio vidus? Jei ne tai tada išvis spalvos nekeisk. Iš mano pusės siūlyčiau raudoną arba mėlyną kuria buvo dažomi paskutinieji LLE multivan modeliai.
Permečiau akimis temą, paminėta kad kėbulo darbai planuojami po variklio transplanto. Tai TDI jau įmontuotas?
VW T3 Westfalia California
---->> FORUMERAŠOMELIETUVIŠKAI! <<----
tai va kad maciau ciupinejau vazinejau su juodu matiniu. ir labai patiko. is originaliu spalvu man patinka geltona, bet bijau kad gali greit nebepatikti. o dazysiu visa pilnai. man patinka originali bluestar spalva, tik nzn kaip ji atrodys su westfalia stogu. tdi dar ne vietoj, bet jau perrinkinejamas, keiciami ziedai, perrenkama galva. nutariau kad ner ko cia zaisti, jei imti tai daryt viska vienu kartu