Ieskau vabalo detaliu / Parduodu
- dzo_marija
sveikas.
na siaip as apskritai sunkiai ilipu i vabala, mano ugis 190cm.
Kai lipu desne koja iremiu prie sankabos pedalo, poto atsisedu ir permetu ja ant gazo .
Manau kad sita lentyna bu auksciau keliu, tad nemaisys...
O lentynele, tai butu super daiktas numesti daikciukams, pvz mobiliakui, nes siuolaikinese masinose pilna vietos viska susideti, o vabale iskarto stiklas prie veido ir nera kur ka padeti...
Siaip reikia pasikeisti vaira i mazesni, tada nebus problemu..
na siaip as apskritai sunkiai ilipu i vabala, mano ugis 190cm.
Kai lipu desne koja iremiu prie sankabos pedalo, poto atsisedu ir permetu ja ant gazo .
Manau kad sita lentyna bu auksciau keliu, tad nemaisys...
O lentynele, tai butu super daiktas numesti daikciukams, pvz mobiliakui, nes siuolaikinese masinose pilna vietos viska susideti, o vabale iskarto stiklas prie veido ir nera kur ka padeti...
Siaip reikia pasikeisti vaira i mazesni, tada nebus problemu..
- dzo_marija
- dzo_marija
Visumoje ši Vabalo lentyna netrukdo, ta vieta Vabale labai erdvi ir lentyna visai vietoje, o reklamoje taip ir parašyta - ''Does not affect leg room'' (kojų neliečia).Svajoklis wrote:O ta pinta detuve netrukdys pedalus maigyt?
Ir dar vienas žaislas, pavadintas hamaku.
http://www.thesamba.com/vw/archives/lit ... page10.jpg
Šiais laikais niekur tokio matyti neteko, bet Vabalo viršutinė erdvė labai didelė, ją taip pat galima sėkmingai išnaudoti, kartą net teko matyti stogo centre pritvirtintas nedideles kolonėles.
- dzo_marija
- dzo_marija
-
Ooo sitie galagenai labai grazus. Esu labai suinteresuotas jais nes kolkas dar nenusprendziau kokius statysiu ant savo projekto. kolkas turiu tu kurie yra ryskiai geltonos spalvos ir ju stiklas ne tiesus laustinis kaip trikampis. Butu idomu suzinoti kiek uz siuos noretum. Gali man savo galutine kaina atsiusti i napsteris222@yahoo.com maloniai lauksiu ir isanksto dekuj uz sugaista laika.