Prieš keletą dienų buvau Biržuose apžiūrėjau vabaliuką pilkąjį. Salonas gero stovio, lubos nesuplyšę,sėdynės neišsėdėtos,elektros prietaisai veikia, eberšprecherio krosnelė veikia. Variklis kuriasi gerai,pagal darbą reiktų pareguliuoti karbiuratorių /buvo ardytas, plautas/, variklyje susuktos ne oru aušinamo motoro žvakės. Slenksčių nėra, nėra bagažinės spynelės, todėl sudėti guminiai užraktai. Skardos natūroje atrodo geriau nei nuotraukose. Buvo prieš tai atvažiavę iš Panevėžio,bet ieško vabaliuko kuris būtų geresnio kėbulo stovio,tai yra sėstų ir važiuotų be jokių papildomų darbų. Dar apsižiūrėjo biržiečiai, jiems lygtai netiko, kad dugnas per daug surūdijęs. Mane tai šis vabaliukas užkabino, spręsiu ką toliau daryti, nes per turimų auto kiekį neturėčiau kur jį žiemai pastatyti ir prie jo darbuotis. Vieną iš turimų auto šiuo metu parduodu,jei greit parduosiu tai tikrai šį pilkąjį pirksiu, jei dar bus pardavime

Viskas ką sakau yra tik mano asmeninė nuomonė ... ir ji gali nesutapti su kitom nuomonėm .