VW Caramelle
Šiandien teko išsivaryti autobusiuką iš garažo, tai pirmieji įspūdžiai su nauja bmw pusle - wow. Aš nesitikėjau, kad bus toks akivaizdus ir nemažas skirtumas. Pasivažinėjau po garažo boksą, bet skirtumas jaučiasi akivaizdus. Pedalis nebėra kietas, nereikia minti iš jėgos norint užblokuoti ratą.
Žinoma, reikia išvažiuoti į gatvę ten dar patestuoti. Bet dabar man tie stabdžiai atrodo kaip šiuolaikiško automobilio.
Žinoma, reikia išvažiuoti į gatvę ten dar patestuoti. Bet dabar man tie stabdžiai atrodo kaip šiuolaikiško automobilio.
Pas mane gale yra 9" ratlankiai, ir kas turi ratlankius tokio pločio ar platesnių, puikiai žino kaip slankiojančios durys neatsidaro iki galo, nes kliūna už ratų. Ilgai dvejojau ar pasidaryti U laikiklio modifikaciją. Pavažinėjęs du su puse sezono nusprendžiau, kad noriu plačiai atvertų durų.
Darbo nėra daug, bet jis turi būti tikslus. Pasikvietęs į pagalbą tėtį, modifikaciją atlikom per dvi tris valandas.
U laikiklį prailginau 3cm ir atitinkamai bėgelį sutrumpinau irgi 3cm. Šiuo metu durys nesiekia ratų, bet tarpas tai gal milimetras Kad ir milimetras bet vistiek nesiekia.
Kai žmogus, kuris nuo pat važiavimo pradžios, negalėjęs plačiai atvertų durų, tai šiuo metu man jos kelia labai daug džiaugsmo
Darbo nėra daug, bet jis turi būti tikslus. Pasikvietęs į pagalbą tėtį, modifikaciją atlikom per dvi tris valandas.
U laikiklį prailginau 3cm ir atitinkamai bėgelį sutrumpinau irgi 3cm. Šiuo metu durys nesiekia ratų, bet tarpas tai gal milimetras Kad ir milimetras bet vistiek nesiekia.
Kai žmogus, kuris nuo pat važiavimo pradžios, negalėjęs plačiai atvertų durų, tai šiuo metu man jos kelia labai daug džiaugsmo
Viena kita kelionė autobusiuku ir pradedi suprasti, ko tau reikia, ko nereikia. Tai iš šito aš supratau, kad noriu spintelės daiktams. Kas kartą kai kažkur važiuoju daiktai būna kuprinėse, jei reikia kažką pasiimti tai turiu visą kuprinę iškraustyti pasiimti ir vėl susidėti daiktus. Labai fainios pasidarė Westfalios su savo talpumu, bet man atrodo per daug užgrūstos (kol kas)
Buvo trys aspektai kuriuos remdamasis dariau šią spintelę. Pirmas - galinė sofa/lova turi išlikti trivietė. Antras - spintelė turi neužstoti lango. Trečias - vieta virš variklio dangčio neturėtų sumažėti.
Pasibraižius ant popieriaus ir pasimaketavus, ėmiausi darbų. O čia gavosi toks rezultatas.
Buvo trys aspektai kuriuos remdamasis dariau šią spintelę. Pirmas - galinė sofa/lova turi išlikti trivietė. Antras - spintelė turi neužstoti lango. Trečias - vieta virš variklio dangčio neturėtų sumažėti.
Pasibraižius ant popieriaus ir pasimaketavus, ėmiausi darbų. O čia gavosi toks rezultatas.
Kol kas tik dangtis su rėmeliu iš apačios. Turėjau kelias idėjas kaip padaryti dangtį su lankstais, bet galutiniam rezultate lankstomas dangtis vistiek gaunasi labai nedidelis. Paskui pradėjau galvoti kažkokį mandrą lankstą, bet supratau, kad tai užtruks, o norėjau turėti dabar, tai ir atidėjau kitam laikui.