Tereikia tik labai norėti...

Turimas ir mylimas Vabalas - trumpi aprašymai ir nuotraukos
Post Reply
scardeep

Post by scardeep »

ar sioje vietoje (desinys apatinis kampas nuotraukoje) dedasi "popierines" tarpines? as radau tik si aliumini dangteli kuris matosi. man per sia jungti sunkesi tepalai. tarpinu rinkinyje yra pridetas naujas toks aliuminis dangtelis bet ar is abieju pusiu neturetu detis dar papildomos "popierines"?
Na ir galiausiai kaip gi vadinasi si vieta/jungtis/dalis kuri jungiasi sioje vietoje :) pavadinimuose ismanau kur kas maziau nei mechanikoje :( :lol:
Sigitas

Post by Sigitas »

Is abieju pusiu turi buti popierines tarpines,is bedos galima surinkti panaudojus tepalui atsparu germetika.
scardeep

Post by scardeep »

viskas aisku, pas mane ju nebuvo, todel ir kraujavo mano motoriukas :) O su kuo lengviausia nuimt prikepusias tarpines, tokia kaip pas mane prie tepalu pompos? anksciau idetoj nuotraukoj matosi vaizdelis.
Sigitas

Post by Sigitas »

neblogai nusiskuta - reztuku
scardeep

Post by scardeep »

Sigitai o tas isilginis judejimas turi laisvai jaustis ar reikia plaktuku pakalt kad pamatytum. as savaj pameginau pirmyn atgal pastumt tai regs ne is vietos, na gal ten kaip ir turi but ta mili milimetro dali ir juda, tik pajaust sunku :)
jei yra taip gerai kaip atrodo tai tada rimtai man to bloko skelt nereikia!? tai jei neskelt gal galima/reikia ji is vidaus kaip nors praplaut?
tai kad as ji vartysiu aukstyn kojom valydamas, speju, kad nieko bloga?

einu ziuret kaip tuos vamzdukus nusiimti... :)
Sigitas

Post by Sigitas »

Jei nedauk juda, ar visai nesijaucia, tai viskas gerai. Reikalavimai judejimui
Mažiausia eiga turi būti 0,07 mm, didžiausia 0,13 mm.
Jei laisva eiga viršija 0,15 mm, variklį reikia ardyti.
Sigitas

Post by Sigitas »

O del praplovimo, tai sunku pasakyti... Galima naudoti praplovimo tepala, jau surinkus varikli, galima nevedant variklio i karteri vietoj tepalo pripilti dyzelino ir kiek palaukus ispilt.
scardeep

Post by scardeep »

Variklio bloka apsivaliau, prikepuse tarpine nuskutau, velenas isilgai nejuda-liuks! tad bloko ir neardysiu.

Kaip issiima vamzdukai???? Nesinori is "lempos" imt ir atsukinet verzles, paskui tik darbo daugiau turesiu... tad pagelbekit kas galit :)

Kurias verzles/varztus atsukti ir kaip isimti vamzdukus?
Sigitas

Post by Sigitas »

Nuiminek paskirstymo velenus ir po jais dar rasi varztu.Pasistenk nesumaisyti velenu(kairio ir desinio)
Sigitas

Post by Sigitas »

Dar kazkiek infos
Post Reply