Ieškau kas galėtų išgreitinti dėžę trečiam busui

Konsultacijos taisant, perkant autobusiukus, techniniai duomenys, priežiūra, remontas...
Benzavozas

Post by Benzavozas »

turint vienus originalius tai manau Achemoj nukopijuotu tikrai gerai nes ten ir meistru ir salygos visos yra. Bet viena problema reikia turet tuos dantracius
Benzavozas

Post by Benzavozas »

siandien dar snekejau su tuo meistreliu tai sake kazkokia firma vilniuj (nesake kokia) gali padaryti kokius nori dantracius. Ir jis juos sudeda.
klaipedskas

Post by klaipedskas »

tai paklausinek to meistrelio kas kur ir kaip
kubilas

Post by kubilas »

Seku sia tema.
dekit
bet paskui imsit dezes lauk ir kaisit viska/
jau viskas sugalvota, raik tik pora litu kisenej tutret.
ner babkiu, galit ar Achamoj, ar dar kazkokiooj si.....j uzsakinet dantracius.
nieks geriau nepadarys , nei jie yr padaryti.del ko imeciau tema apie 62. 63. nesupratot,
gerai, darykit savo, tik pakui neverkit, kad jus ap....o.
tie fabrikai, kur norit droztii krumplius, buvo geri kolxozu laikais.dar karta sakau-
http://www.syncro.pl/viewtopic.php?p=505#505
ir nesukit kiasu, israsdami paspirtuka, vokieciai jau isrado/
cia tik mano patarimas, nepriimkit asmeniskai, ir , prasau, jokiu komentaru, bo jau pri....s bakan as.
jei bus idomu - skambykit, bet neatsakau i mail klausimus.
donciuz

Post by donciuz »

Prilupus bakan geriau nesėst prie kompo ir nerašyt nieko :)
Užsiregistravau pas tuos jacekus žiūrėsim kas ten per stebuklai paporinti. Aš visai nieko prieš jei ten geras pasiūlymas.
Užbėgant įvykiams už akių galiu pavardinti kainas darbų su neribojamos ridos metų garantija čia pas mane saloj. Pas mano minimą meistrą remontuojasi didžioji dauguma anglų forumo lankytojų, nemačiau nei karto skundžiantis. Taigi:
Pradžioj 700 svarų už remontą (bazinė suma nuo kurios viskas prasideda, į kainą įeina susidėvėjusių guolių, sincronizatorių, tarpinių ir riebokšlių pakeitimas). Visa kita, pagrindinis velenas tinkantis tdi sankabai, greitesnis reduktorius, stipresni arba kitokio santykio begiu krumpliai, pagerinto tepimo plokštelės už dalių kainą (papildomai už darba neima, nes ir taip jau moki už pilną perrinkimą). Dar pridėkim kurjerių paslaugas. Štai ir turim apvalią 2000 svarų sumelę už superinę dėžę. Kas pasirašo? :)
VW T3 Westfalia California
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
Benzavozas

Post by Benzavozas »

prilupus bakan prie kompo tikrai geriau nesest.
Benzavozas

Post by Benzavozas »

jo 2000 svaru ok. Ar cia daug uz deze.. :D :D :D busas mano tiek nevertas :D Noreciau ka nors pigiau pasidaryt :D
donciuz

Post by donciuz »

Labai jau nedraugiški tie lenkai. Du kartus bandžiau susikurti prisijungimą į tą forumą, du kartus mano prisijungimą ištrynė. Nebebandysiu trečia kartą. Gal kas turintis prisijungimą galėtų pakopijuoti čia kas ten po ta nuoroda slepiasi? Be prisijungimo nerodo...
VW T3 Westfalia California
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
klaipedskas

Post by klaipedskas »

uhu man irgi atmete...
klaipedskas

Post by klaipedskas »

kiek supilat tepalo i 5bege deze subego man 5l ir dar truksta... :(
Post Reply