2009 Estija-Kihnu (rugpjūčio 7-9 d.)
Sveiki! Mano vabaliukas su seima isvyksta is Taurages i Estija penktadieni anksti ryte ~5-6h. Anksti kylam del to, kad vaziuot be jokios skubos, su poilsiukais. Noretusi speti i ko ankstesni kelta. Pagal google parodymus kelione trunka ~7h. Juk laukiant kelto galima ir po vieta pasizvalgyt . Kas pageidaujate galite prisijungti-bus smagiau kartu keliaut .
SKUBI INFO:
Penktadienį 9:00 valandą gali būti dar vienas niekam neskelbtas keltas iš Munalaiust.
Reikia labai operatyviai pranešti, ar susidarytų 6 mašinos iš Lietuvos, galinčios keltis penktadienį ryte į Kihnų salą?
Teoriškai aš, Ričardas A. ir Stanislovas D. penktadienį ryte jau būtume tenai... Tiesa, dar su niekuo nederinau šio klausimo
Galintys pasinaudoti šiuo keltu, skambinkite man iki trečiadienio 10.00 val. (rugpjūčio 5 d.).
Ačiūūū.
Penktadienį 9:00 valandą gali būti dar vienas niekam neskelbtas keltas iš Munalaiust.
Reikia labai operatyviai pranešti, ar susidarytų 6 mašinos iš Lietuvos, galinčios keltis penktadienį ryte į Kihnų salą?
Teoriškai aš, Ričardas A. ir Stanislovas D. penktadienį ryte jau būtume tenai... Tiesa, dar su niekuo nederinau šio klausimo
Galintys pasinaudoti šiuo keltu, skambinkite man iki trečiadienio 10.00 val. (rugpjūčio 5 d.).
Ačiūūū.
-
-
-
-