VW Karmann Ghia (tony)
karmann
taip as galvojau parduot bet as Karman ieskojau metus laiko UK kad galeciau nupirkt uz normalia kaina. taip mano vardas Antanas bet mane UK visi draugai vadina Tony tai sory kad neparasiau iskart. sitas automobilis skirtas bus mano vestuvems, o su Saulium mes siek tiek jau susirasinejom apie Karmann ka galiu pasakyt kai grys i LT ir pakelsim ant stendo tada as jums parasysiu kokie minusai ir pliusai Automobilis turetu gryzt po menesio nes dabar laukiu dokumentu is Regitros
:0
O prieki turi buti groteles kur jas pavyktu ideti? uzvirinta kaip suprantu ir uzspakliuota ar kaip ten?
karmann
taip turi buti bet as dar pagalvosiu deti ar ne del saves bus geras ir toks
savo kolekcijoi turiu dkw (audi 1000s kupe 1961 m), austin mini (1986 m), du vabalus (1965 m kazkur apytiksliai), jaguar xj4,2 (1978 m), du vartburgai (1953 m).
savo kolekcijoi turiu dkw (audi 1000s kupe 1961 m), austin mini (1986 m), du vabalus (1965 m kazkur apytiksliai), jaguar xj4,2 (1978 m), du vartburgai (1953 m).
Fwd: KarmanGia
sveiki, as noreciau uzdet karmann lietus ratus bet kiek paskaitcius pamatciau kad neimanoma,tinka tik skardiniai arba kainuoja brangiai spec lieti.Ar butu imanoma kaska pakoreguoti.Zinau kad galima nusipirkt (wheel adaptors),gal LT kasnors juos tekina o gal turi parduot.
Fwd: KarmanGia
na matau kad nieks negali padet tai spresiu ta problemele pats
aciu uz pagalba
aciu uz pagalba
Re: Fwd: KarmanGia
Ratu disku adapteriai domina ir mane,jei turesi kokios infos parasyk.