Šaunus autobusėlis Giedriau, tikiuosi, kad remonto eiga taip pat pasidalinsite puslapyje, nes autobusėlių remonto dienoraščio dar kaip i nėra... būtų labai įdomu, o gal kada nors ir naudinga
tik vat iskilo problemu su angaru, tai teko trumpam atideti remonto darbu pradzia. darbu eiga taip pat stengsiuosi nurodyti tiksliau. esu exstremalaus sporto megejas, tai ketinu truputeli specializuoti savaji autobuseli. labai laukiu darbu pradzios esu kupinas ideju ir ryzto
tai va visai netiketai mano tetis sustabde ir nupirko man dar viena busiuka. pamates ji nustebau. tai anomalija. atrodo kad jis butu i kokia laiko duobe papuoles. 1977 metu busiukas. ir kas jam blogai tai tik parudijes ir tai nuo smugio abu priekiniai slenksciai. orginalus variklis veikia nepriekaistingai 4 cilindru V formos. manau jis geresnis negu kitu t2 busiuku nes maniskis buvusi greitosios pagalbos masina. praejes technine apziura ir netgi apdraustas.
Nu ir iš kur tokią sėkmę turi tie vabalistai, kad autobusiuką po autobusiuką vis atsitiktinai užtinka ir įgija... Kad man tokios laimės...
Dar vienas šaunus pirkinys...
Galbūt stengsitės išlaikyti originaliąją greitosios pagalbos temą ? Galbūt ir viduj dar kokios įrangos yra ?
irangos nera gaila. del temos butu tikrai gera mintis, reiks pagalvot. siaip tai planai yra padaryti keleivini busika su ryskiom spalvom. bet manau tikrai butu galima pagalvoti ir apie greitaja pagalba.