VW T2 Burbulas...
Jau išnaršiau mišką aplink, dėja tuščia... Tik kelias skardines priežiūros skysčių radau. Dėja nei vairo, nei įrankių visų niekur nematyti... Nu bet blem, durelės tai su atsuktuvu atsidaro, o reikėjo langą daužt... Nu durni kaip reta... Dar gal pakeles reikės pravažiuojant apžiūrėt, nes aplink namų ten nėra, tai buvo su mašina vadinas, tai gal kur išmetė bevažiuojant...
- dzo_marija
Jo...Žiauriakas...
Čia kur buvo? Kad žinoti kur vengti važiuoti...
Dėl vairo, tai net nežinau, vabalistą nebent gali įtarti , kam jiems tas vairas, dar suprasčiau jaunesnio meksikiečio vairą nusilupk ir ant Pasato uždėk ir gali parduoti kaip 100.000 nuvažiavusį... bet šitas...
Padugnės, ką daugiau gali pasakyti...
Čia kur buvo? Kad žinoti kur vengti važiuoti...
Dėl vairo, tai net nežinau, vabalistą nebent gali įtarti , kam jiems tas vairas, dar suprasčiau jaunesnio meksikiečio vairą nusilupk ir ant Pasato uždėk ir gali parduoti kaip 100.000 nuvažiavusį... bet šitas...
Padugnės, ką daugiau gali pasakyti...
Sveikas, tik dabar perskaičiau visą tavojo autobusiuko temą.
Matau, kad yra ne tiek ir mažai panašumų Variklis pas mane toks pats, radiatorius ir tas panašiai buvo pastatytas, ir užkaisdavo momentaliai... Panašu, kad ir karbiuratorius toks pat.
Radai, kur plūdė? Pjovei? Jei ne, pas mane siūlau pažiūrėt..., tiesa, man ir pačiam labai knieti pamatyti tavąjį busiuką. Siūlau kada nors savaitgalį susitikt, manau rastume apie ką padiskutuot
Matau, kad yra ne tiek ir mažai panašumų Variklis pas mane toks pats, radiatorius ir tas panašiai buvo pastatytas, ir užkaisdavo momentaliai... Panašu, kad ir karbiuratorius toks pat.
Radai, kur plūdė? Pjovei? Jei ne, pas mane siūlau pažiūrėt..., tiesa, man ir pačiam labai knieti pamatyti tavąjį busiuką. Siūlau kada nors savaitgalį susitikt, manau rastume apie ką padiskutuot