Mano maniškis (Vytas)
jusu augintinis
skaičiau, kad Kaune autotechnikoje ta dalyka lygtai daro, dar oldtimer forume kažkas rašė kad bloka verda tarp dizelino, bet galutinai vistiek su oru reikia prapusti, tai tiek minčių
Rastas atsakymas,kodel "uzvilko" mano indeklus. Ir gal tai butu pasikartoje ir 3 karta. Jau buvau surinkes varikli....
Pasirodo,alkuninio veleno indeklai turejo buti +0,5mm. storesni i karterio puse,o ne standartiniai..... tik nepasimatuok ir -500Lt. bendroj sumoj,neskaitant darbo.
Bet cia dar ne viskas. Pasirodo,dabar man reikalingu indeklu isviso negamina. treciam(-0,75) remontui skirti indeklai tik standartas.
+ 0,5mm. gaminami tik pirmam(-0,25) ir antram(-0,5) veleno remontui.
Tai buvo rasta tokia iseitis,bus imami artimiasio matmens indeklai ir teks prafrezuoti sona 1mm.,kad tilptu i karteri. Jau viskas sutarta,nauji indeklai kainuos 220Lt. + darbas.
Pasirodo,alkuninio veleno indeklai turejo buti +0,5mm. storesni i karterio puse,o ne standartiniai..... tik nepasimatuok ir -500Lt. bendroj sumoj,neskaitant darbo.
Bet cia dar ne viskas. Pasirodo,dabar man reikalingu indeklu isviso negamina. treciam(-0,75) remontui skirti indeklai tik standartas.
+ 0,5mm. gaminami tik pirmam(-0,25) ir antram(-0,5) veleno remontui.
Tai buvo rasta tokia iseitis,bus imami artimiasio matmens indeklai ir teks prafrezuoti sona 1mm.,kad tilptu i karteri. Jau viskas sutarta,nauji indeklai kainuos 220Lt. + darbas.