2009 - šventės atsiliepimai, skundai ir pasiūlymai

Pranešimai apie būsimus sąskrydžius ir praėjusių švenčių atsiliepimai
User avatar
Ricardas
Posts: 608
Joined: 2007 Jun 21 Thu, 11:05
Location: Kauno miestelis

2009 - šventės atsiliepimai, skundai ir pasiūlymai

Post by Ricardas »

Manyčiau po šventės jau visi atsigavo, pradeda susigulėti prisiminimai apie ją. Kadangi visuomet yra tobulintinų dalykų (kai kurias klaidas jau užfiksavome ir ateityje jas taisysime), organizatorių vardu norėčiau paprašyti dalyvavusių šventėje pareikšti savo mintis apie šventę, jos organizavimą. Pagyrų nereikia, norėtųsi išgirsti argumentuotą kritiką, nurodant trūkumus ar taisytinus dalykus, kad ateityje nesklandumų būtų mažiau.
User avatar
Linas
Posts: 707
Joined: 2008 Apr 27 Sun, 20:21

Post by Linas »

Ričardai, o kokias klaidas jau užfiksavote, kad nesikartot?
User avatar
Ricardas
Posts: 608
Joined: 2007 Jun 21 Thu, 11:05
Location: Kauno miestelis

Post by Ricardas »

Problemos susiję su maitinimo organizavimu.Kadangi ne visi lieka visoms trims dienoms, sunkoka suskaičiuoti kiek porcijų užsisakyti. Šiuo klausimu jau diskutuojam ir šią vietą kitoms šventėms patobulinsim.
Sigitas

Post by Sigitas »

Sakykime Estijoje yra daroma isankstine registracija,tada jau nos apytiksliai galima kazka skaiciuoti.O gal kai kas isviso nenores maitintis is bendro katilo ir vesis savo maista ir gaminsis vietoje.
Tomvabalis
Posts: 365
Joined: 2008 Sep 04 Thu, 7:10
Location: UTENA

Post by Tomvabalis »

sutinku su Sigitu. o siaip svente nebloga...gal kiek koncerte galejo but ramesne grupe....o siaip viskas ok :D
tiesa....aukcionas nelabai patiko...pardavinejami buvo visokie niekalai (kojines, plakatai, lipdukai, zaisliniai modeliukai) o grynai kazko vabalisko nebuvo tikrai verto daikto nebuvo...(daliu,knygu...ir t.t) tai va tiek :lol:
Valius
Posts: 328
Joined: 2007 Mar 19 Mon, 20:44

Post by Valius »

Mano nuomone muzika buvo gera,o del visu mokesciu ir del maitinimo galima buvo pranesti tuo pat metu kai paskelbta sventes programa,o ne likus vienai dienai iki sventes..Ir dar- aukcionas ne koks,geriau gal visai jo nedaryti,jei neturim ka parduoti...zinamo cia mano nuomone.O siaip viskas patiko ir svente buvo sauni :D
User avatar
Ricardas
Posts: 608
Joined: 2007 Jun 21 Thu, 11:05
Location: Kauno miestelis

Post by Ricardas »

Aukcionas iki šiol būdavo daugiau atrakcija, negu apsipirkimo vieta. Yra buvę jame ir originalių vabalo detalių, bet jos paklausos neturėjo, nes kam pirkti aukcione, jei galima įsigyti nesivaržant. Jei atkreipėt dėmesį dauguma aukcione išstatytų daiktų buvo su vabaline atributika. Pagaliau aukcione pardavinėjama tai, ką pateika dalyviai. Aišku, jei dauguma nuspręs, kad jis nereikalingas, bus galima jo atsisakyti. Jei bus nuspręsta sekančiais metais šią tradiciją pratęsti, siūlyčiau visiems pagalvoti, ką būtų galima pateikti aukcionui originalaus, susijusio su vabalais. Labai lauksiu visų nuomonių.
Valius
Posts: 328
Joined: 2007 Mar 19 Mon, 20:44

Post by Valius »

Riciardai,parasei tik apie aukciona...
User avatar
dzo_marija
Posts: 1695
Joined: 2007 Oct 22 Mon, 8:38
Location: Vilnius

Post by dzo_marija »

Aukcionas ištikrųjų atrodo skurdžiai ir praranda esmę, dabar įspūdis jog iš jo norima tik pasipelnyti...Esmė jog aukcione gali išlošti daug arba prarasti, prekių kainos turėtų prasidėti pvz nuo 1 Lt...
Tada ir publikai būtų idomu ir atrakcija būtų...

Jei Ebay aukcione prekei būna uždedama minimali kaina pvz 50lt, jos apskritai niekas gali ir nenupirkti, bet jei prasideda ji nuo 1Lt, tai pabaigoje gali baigtis ir šimtu :)...

Vienintelis dalykas, gelbstintis mūsų aukcioną, tai vedėjas :D ...


Kad ir pavyzdžiui aukcione buvo lagaminas senas, aš ieškau lagamino, tikiu kad ne vienam praverstų vabale senas lagaminas, bet kai minimali suma prasidėjo nuo 30Lt tai ir įdomumo jokio, tiesiog nusiperki lagaminą... :roll:
User avatar
Linas
Posts: 707
Joined: 2008 Apr 27 Sun, 20:21

Post by Linas »

Sveiki visi. Teko bendrauti su daugeliu šventės dalyvių tiek jos metu, tiek po jos. Tad pabandysiu atspindėti daugmaž bendrą nuomonę iškart plačiai ir apie viską:

Šventės vieta, daugelio manymu, labai tinkama tokiems renginiams. Ji netoli nuo pagrindinio kelio (bet tuo pat metu ir ne pernelyg arti), arčiau Lietuvos centro, yra visa reikalinga infrastruktūra (ne ideali, bet pakankama), yra savaime susiformavę kempingo, koncerto, maitinimo zonos ir t.t.

Dalyvio mokestis pakankamai humaniškas atsižvelgiant į tai, ką už tai gauname. Jau rašiau apie tai Šventės forumo temoje, tad nesikartosiu.

Įsikūrimas penktadienį. Visi keliame kepures prieš Žaną, kuris lakstė kaip vijurkas ir visiems atvykusiems buvo kaip motina ir tėvas viename. Visgi norėtųsi, kad būtų daugiau savanorių padėti jam šiame nelengvame procese.

Registracija. Va čia yra labai daug ką tobulinti. Gyvename XXI amžiuje ir tokius dalykus galima daryti Internetu. Tokiu pat būdu (ir iš anksto) galima susimokėti ir dalyvio bei klubo nario mokesčius. Tokiu pat būdu galima rezervuoti norimus numerius-lipdukus. Tuomet nekils nepasitenkinimo nei iš dalyvių pusės, nei iš organizatorių. Be to, nebus gaištamas laikas šeštadienį ryte.

Šeštadienio susirinkimo vieta, paradas. Nežinau, ar būtina visada rinktis Vilniuje, čia gal Arūnas tars lemiamą žodį. Bet šiemet taip pat puikiai galėjom rinktis arčiau pagrindinės bazės, pvz. Birštone arba Trakuose, o šių miestelių gyventojams paradas irgi būtų buvęs neeiliniu įvykiu.

Šeštadienio atrakcijos. Daug kas sakė, kad tie patys dalykai (Lego, supynės, ir t.t.), besikartojantys jau keli metai, yra atsibodę. Siūlau visiems drauge pagalvoti naujų atrakcijų ir užsiėmimų.

Koncertas. Grupė išties buvo puiki, nors dėl skonio nesiginčijama. Tačiau po to sekusi diskoteka daug kam sukėlė didelį nepasitenkinimą. Ji tęsėsi ne iki 1 val. kaip buvo skelbta, o iki 4. Suprantu ir norinčius pasilinksminti, bet juk po 1 val. tą puikiai galima daryti nors ir iki ryto kur nors lokaliau. Apie garso kiekį ir specifiką (ypač žemus dažnius) net nekalbu. Jei DJ'us nereaguoja net į Arūno pastabas ir prašymus, tai mums su tokiais veikėjais nepakeliui. Juk pas mus į Šventes atvyksta ir pagyvenusių žmonių, ir su mažais vaikais. Galų gale, daugeliui sekančią dieną reiks vairuoti nemažus atstumus, o tą daryti neišsimiegojus - menkas malonumas.

Aukcionas. Tenka pripažinti, kad šiemet jis gavosi nelabai vykęs. Tačiau nereikia pamiršt, kad aukciono sėkmė ir patrauklumas priklauso ne tik nuo vedančiojo, bet ir nuo jo dalyvių. Jei visi bus pasyvūs, aukcionas niekuomet nebus geras.

Maitinimas - diskutuotinas dalykas. Dalis žmonių nori maitintis patys, dalis - priešingai, tad visiems neįtiksi. Pritariu Sigito nuomonei, kad reikia duot pasirinkimo laisvę, tačiau tik su sąlyga, kad bus išankstinė registracija.

Bendra organizacija šį sykį tikrai šlubavo. Trūko informacijos kas kur darosi, ypač trūko grafiko laikymosi, trūko pasirūpinimo užsieniečiais. Dėl to ir gavosi visokie nesklandumai, negausus dalyvavimas kai kuriose atrakcijose ir pan.

Sekmadienio ekskursija - puiki idėja. Buvo labai įdomu ir smagu pabūti paskutines valandas su bendraminčiais. Gaila, kad daug šventės dalyvių ekskursijoje nedalyvavo. Tikriausiai dėl aukščiau paminėtų priežasčių...

Na, dabar galit komentuoti mano komentarus... :D
Post Reply