Atgijęs vabaliukas
Atgijęs vabaliukas
Sveiki bičiuliai, vakar man buvo šventinė diena ne tik užgavėnės, bet ir įvyko pirma mano vabalo kelionė po Vilnių. Pralėkiau per visą miestą, viskas veikia. Viskas tvarkoj, tik posūkiai dingo, bet avarinis kažkodėl veikia, liko dar keli kosmetiniai darbeliai, bet į šventę jau turiu su kuo važiuoti
Na imetu Eugenijaus auksiuko nuotraukas
Kiek man minejo del sio vabalo atgijimo, vyko lazybos is sampano puikus paskatinimas restauravimui
"Galiu tik priminti, kad pries gerus metus mes su Augiu sukirtome, kad jei iki Oro cirko varzybu masina bus paruosta, as statau sampana
Linksmos lazybos ir sveikinu Bitininka, kad neisbleso uzsispirimas! "
Kiek man minejo del sio vabalo atgijimo, vyko lazybos is sampano puikus paskatinimas restauravimui
"Galiu tik priminti, kad pries gerus metus mes su Augiu sukirtome, kad jei iki Oro cirko varzybu masina bus paruosta, as statau sampana
Linksmos lazybos ir sveikinu Bitininka, kad neisbleso uzsispirimas! "
Re: Atgijęs vabaliukas
Nesinori savininko izeisti, bet man vabaliukas atrodo kazkaip gana silpnai... Cia gal daugiau padaryta kosmetinis remontas o ne restauracija nes ir bamperiai ir ratai ir soniniai slenksciai labai silpnai atrodo. Del kebulo galiu ir klysti galbut fotografuota ne itin kokybisku telefonu... Bet vaizdas silpnas... As sakau del to kad buvo pamineta zodis restauracija... Jeigu tai tebuvo kosmetinis remontas viskas ok