ar sioje vietoje (desinys apatinis kampas nuotraukoje) dedasi "popierines" tarpines? as radau tik si aliumini dangteli kuris matosi. man per sia jungti sunkesi tepalai. tarpinu rinkinyje yra pridetas naujas toks aliuminis dangtelis bet ar is abieju pusiu neturetu detis dar papildomos "popierines"?
Na ir galiausiai kaip gi vadinasi si vieta/jungtis/dalis kuri jungiasi sioje vietoje pavadinimuose ismanau kur kas maziau nei mechanikoje
Tereikia tik labai norėti...
Sigitai o tas isilginis judejimas turi laisvai jaustis ar reikia plaktuku pakalt kad pamatytum. as savaj pameginau pirmyn atgal pastumt tai regs ne is vietos, na gal ten kaip ir turi but ta mili milimetro dali ir juda, tik pajaust sunku
jei yra taip gerai kaip atrodo tai tada rimtai man to bloko skelt nereikia!? tai jei neskelt gal galima/reikia ji is vidaus kaip nors praplaut?
tai kad as ji vartysiu aukstyn kojom valydamas, speju, kad nieko bloga?
einu ziuret kaip tuos vamzdukus nusiimti...
jei yra taip gerai kaip atrodo tai tada rimtai man to bloko skelt nereikia!? tai jei neskelt gal galima/reikia ji is vidaus kaip nors praplaut?
tai kad as ji vartysiu aukstyn kojom valydamas, speju, kad nieko bloga?
einu ziuret kaip tuos vamzdukus nusiimti...
Variklio bloka apsivaliau, prikepuse tarpine nuskutau, velenas isilgai nejuda-liuks! tad bloko ir neardysiu.
Kaip issiima vamzdukai???? Nesinori is "lempos" imt ir atsukinet verzles, paskui tik darbo daugiau turesiu... tad pagelbekit kas galit
Kurias verzles/varztus atsukti ir kaip isimti vamzdukus?
Kaip issiima vamzdukai???? Nesinori is "lempos" imt ir atsukinet verzles, paskui tik darbo daugiau turesiu... tad pagelbekit kas galit
Kurias verzles/varztus atsukti ir kaip isimti vamzdukus?