Kelionėse pamatyti VW
Po kelių dienų vėl susitikome, nuvažiavome aplankyti kitų entuziastų. Pats ryškiausias buvo šitas 'sportinis' vabaliukas. Savininkas vis eksperimentuoja su varikliais, kiek jų jau sudrožė jis pats nežino, bet eksperimentai vis tęsiasi.
Last edited by Sergej on 2019 Dec 01 Sun, 15:40, edited 1 time in total.
VW Beetle, '51
VW T1 bus, '61
VW T1 bus, '61
Vėliau nuvažiavome aplankyti dar vieną projektą, 1956 metų ovalą. Dirbtuvė buvo pilna oldtaimerių, labai įdomi vieta. Apžiūrėjau ir keletą Mini (mano antra meilė po vabalų). Ovalas jau greitai turi išvažiuoti iš dirbtuvės, tikriausia nesavo jėga, nes Reaz dar nežino kokį variklį iš savo kolekcijos dės. Bijau, kad darbai dar šiek tiek užtrūks, bet kontrabandinės detalės padėjo pajudėti.
Nors Mauricijus užsieniečiams panašus į rojų, vietiniai taip negalvoja ir svajoja aplankyti ir kitas vietas. Mano draugas turi svajonę pavairuoti T1, kurio jis niekada nematė gyvai. Gal kada nors ten atsiras daugiau vabalų, kas yra gerai.
Nors Mauricijus užsieniečiams panašus į rojų, vietiniai taip negalvoja ir svajoja aplankyti ir kitas vietas. Mano draugas turi svajonę pavairuoti T1, kurio jis niekada nematė gyvai. Gal kada nors ten atsiras daugiau vabalų, kas yra gerai.
VW Beetle, '51
VW T1 bus, '61
VW T1 bus, '61
-
-