Sveiki,
Dar rudeni pamaciau gatveje (beveik po 12 metu) savo pirma vabaliuka ir sugalvojau pradeti sia tema forume: MANO PIRMASIS VABALAS (busas ir kiti VW).
Jeigu kam irgi idomu tai prasome postinti savo 1 (2,3...) VW su trumpa istorija, idomu, ar kas dar bendrauja su nauju savininku, kur vabaliukas dabar gyvena ir taip toliau
Cia mano pirmasis vabalas, 1983 Silver bug. Ne tik vabalas, bet ir aplamai mano pirmasis automobilius. Nupirkau ji svalkoj uz 500 guldenu ir tada galvojau kad krutesniu automobiliu nebuna Po triju metu teko ji vel parduoti, nes is studentisku chalturu negalejau daugiau moketi uz remonta. Su nauju savininku deja nebendrauju, bet buvo malonu pamatyti, kad vabaliukas vis dar vazineja ir neblogai atrodo
Mano VW
Palaikau šią temą
Mano pirmas auto irgi buvo vabalas. Su juo patyriau daugybė nuotykių, kuriuos prisiminsiu visada
Pirktas Lenkijoje ir savo eiga atvažiavo iki Vilniaus ~ 300 km. kada man buvo 17. Mano rankose pakeitė spalvą, saloną, buvo pilnai pervirintas ir atlikta daug visokiausių darbų. Naudojau jį ištisus metus. žiemą-vasarą. Per 4 metus pravažiavau apie ~45 t. km. Iki tol kol jį pasikeičiau į Karmaną Po pardavimo kiek man žinoma vabaliukas iškeliavo į Paryžių
Mano pirmas auto irgi buvo vabalas. Su juo patyriau daugybė nuotykių, kuriuos prisiminsiu visada
Pirktas Lenkijoje ir savo eiga atvažiavo iki Vilniaus ~ 300 km. kada man buvo 17. Mano rankose pakeitė spalvą, saloną, buvo pilnai pervirintas ir atlikta daug visokiausių darbų. Naudojau jį ištisus metus. žiemą-vasarą. Per 4 metus pravažiavau apie ~45 t. km. Iki tol kol jį pasikeičiau į Karmaną Po pardavimo kiek man žinoma vabaliukas iškeliavo į Paryžių
(o- | -o)