KaiŽalgirio gatvėje nufotografavau šį reklaminį skydą, po minutės pro sankryžą pravažiavo raudonai balta Karmann Ghia žeminta pakaba, jam degė žalia, o mano fotoaparatas buvo jau supakuotas, nespėjau. Tikiuosi kas nors ją dar pagaus
Sergej wrote:KaiŽalgirio gatvėje nufotografavau šį reklaminį skydą, po minutės pro sankryžą pravažiavo raudonai balta Karmann Ghia žeminta pakaba, jam degė žalia, o mano fotoaparatas buvo jau supakuotas, nespėjau. Tikiuosi kas nors ją dar pagaus
Kolegos padejo susirasti Karmann Ghia. 1968 m., variklis 1500, pilnai restauruota, kulturingas dropas. Daznai buna Vilniuje. Foto is Chill'n'Grill sventes.
Kupla65 wrote:Užtikau Suomijos vabaliukų forume. Gaila gatvėje užmačiau ne aš primena Japonijos kei-car'us ar Autozam AZ-1 bodykit'us
Šio automobilio istorija. 1988 metais 15 metų jaunuolis iš Brazilijos AndrÈ Cintra, po automobilių dizaino studijų dėstomų Anisio Campos, vabalo bazėje suprojektavo Porsche 959 versiją. Nusipirkęs 1985 metais pagamintą vabalą, stiklo audinio pagalba jį pavertė Porsche išvaizdos automobiliu, pavadinta Cintra 959. Taip pat tikėtasi gauti daugiau užsakymų, tačiau buvo pagaminti tik 3 tokie automobiliai. http://brasilforadeserie.blogspot.com/
Šeštadienį ties Palukniu sutiktas Herbio stilistikos vabalas, važiuojantis Vilniaus link, aš važiavau kemperiu nuo Vilniaus, dar mojavau Jei forumietis - linkėjimai