Pašnekesiai apie VW T3
- Paulius_T3
Video apie Biržų istorinius PAZ autobusėlius. Tik nesakykit kad išvaizda neturi nieko bendro su VW
Prisimenant vaikystę, galvoje skamba MM žodžiai : "Ir išlipam mes lauk iš tvankaus, senesnio už visus, dulkėto autobuso. Ir aš beveik toks pats, koks prieš kiek laiko įlipau..."
https://www.youtube.com/watch?v=mqDyTtuYij0
Tikiuosi Biržuose tie autobusai vis dar yra, reikės būtinai pravažiuoti
Prisimenant vaikystę, galvoje skamba MM žodžiai : "Ir išlipam mes lauk iš tvankaus, senesnio už visus, dulkėto autobuso. Ir aš beveik toks pats, koks prieš kiek laiko įlipau..."
https://www.youtube.com/watch?v=mqDyTtuYij0
Tikiuosi Biržuose tie autobusai vis dar yra, reikės būtinai pravažiuoti
- Paulius_T3
Liūdnokas, nes neprižiūrimi auto? Bet jie vis dar rieda. Galėtų atrestauruoti ir vežioti turistus, bet mažai kas vertina sovietinį palikimą. Turbūt paskutiniai metai jie ten. Nebent kas privatizuos ir prikels naujam gyvenimui, bet ir tai sudėtinga, ne B kategorija, reikia vietos laikymui, dažnos tech. apžiūros...
Manau, kad jie (vairuotojai, mechanikai) priziuri busikus su meile. O pasidare liudnokai, nes paziurejau reportaza apie gyvenima siek tiek toliau nuo sostines.Paulius_T3 wrote:Liūdnokas, nes neprižiūrimi auto? Bet jie vis dar rieda. Galėtų atrestauruoti ir vežioti turistus, bet mažai kas vertina sovietinį palikimą. Turbūt paskutiniai metai jie ten. Nebent kas privatizuos ir prikels naujam gyvenimui, bet ir tai sudėtinga, ne B kategorija, reikia vietos laikymui, dažnos tech. apžiūros...
VW Beetle, '51
VW T1 bus, '61
VW T1 bus, '61
- Paulius_T3
O man ne liudnokas, o toks maloniai nostalgiskas, sededavom tokiam i mokykla vaziuodami ir gerai buvo ir kvapas toks savotiskas tepalas + benzas.... o ir vairuotojai tokie nesugadinti zmones atrodo, ne tokie verksniai kaip siuolaikiniai furistai, kurie myzcioja facebuke jei lempute pakeist reik ....
O as su troleibusu (numeris 3, veliau dar 7) i mokykla vaziavau . PAZikus neatsimenu, tik LAZikus, vaziavome i ekskursija i Kaunajuodis2 wrote:O man ne liudnokas, o toks maloniai nostalgiskas, sededavom tokiam i mokykla vaziuodami ir gerai buvo ir kvapas toks savotiskas tepalas + benzas.... o ir vairuotojai tokie nesugadinti zmones atrodo, ne tokie verksniai kaip siuolaikiniai furistai, kurie myzcioja facebuke jei lempute pakeist reik ....
VW Beetle, '51
VW T1 bus, '61
VW T1 bus, '61