T2 variklis, reikia pagalbos!
T2 variklis, reikia pagalbos!
Esu patekęs į keblią situaciją. Pirkau T2 1979 m. perdarytą į vandeniu aušinamą sistemą. Bet ji niekada neveikė, vis kaisdavo variklis. Dar kurį laiką įvairiais būdais mėginau esamą situaciją tobulinti, kad sistema veiktų, bet iki šiol nepavyksta. Esu nupirkęs 1,6 vabalinį, oru aušinamą variklį (tipo veikiantis) ir krūvą dalių nuo kito variklio (kaip donoras). Dabar ieškau, kas gali patarti ar tvarkyti vandeniu aušinamo variklio sistemą ar dėti orinį. Ir ieškau kas tai atliktų. Jei galėtumėte patarti ar išspręsti susidariusią problemą būčiau dėkingas. Mašina Šiauliuose.
As nesu labai specas situose reikaluose, bet kiek domejausi, tai T2 buso 1.6 varikliai buna siek tiek kitokie. Jie patvaresni siek tiek. Is esmes manau ir vabalo pastatysi, taciau pries tai isiaiskink koks ten pas tave stovejo. Dar labai svarbu kokia pavaru deze. Jei buvo 1.6 ir deze trumpa, tai viskas ok, tik tau reikes skardas apie varikli susirast nuo buso, kas bus nelengva ir nepigu. Kitaip nebus gero ausinimo. Pati varikli tau padaryt galetu latvis Valdis.
Gerai butu jei imestum variklio skyriaus nuotrauku. Pas mane ant donoro, kur buvo 1.6, stovi oro filtro laikiklis, o ant manojo kur 2l (realiai 1.8) tokio nera.
Gerai butu jei imestum variklio skyriaus nuotrauku. Pas mane ant donoro, kur buvo 1.6, stovi oro filtro laikiklis, o ant manojo kur 2l (realiai 1.8) tokio nera.
VW T2B 1979m
RCM.LT Radijo bangomis valdomi modeliai
RCM.LT Radijo bangomis valdomi modeliai
Variklio skardas tureciau nuo 1.6 buso tureti.Sauliusmr wrote:As nesu labai specas situose reikaluose, bet kiek domejausi, tai T2 buso 1.6 varikliai buna siek tiek kitokie. Jie patvaresni siek tiek. Is esmes manau ir vabalo pastatysi, taciau pries tai isiaiskink koks ten pas tave stovejo. Dar labai svarbu kokia pavaru deze. Jei buvo 1.6 ir deze trumpa, tai viskas ok, tik tau reikes skardas apie varikli susirast nuo buso, kas bus nelengva ir nepigu. Kitaip nebus gero ausinimo. Pati varikli tau padaryt galetu latvis Valdis.
Apie Valdi paskutiniu metu yra dauk nusiskundimu.Bent jau man gerai pazystamiem 2 zmonems po jo remonto varikliai uzkale.
Arciau Siauliu butu Panevezys, tai galetum susikontaktuoti su Tomu (TomasBT) ir pasikalbeti, koks jo uzimtumas, ar uzsiimtu padaryti ir pan. https://www.facebook.com/tomodirbtuves/jomajo wrote:Ačiū už patarimus. Gal žinote, kas arčiau Šiaulių ar Šiauliuose galėtų užsiimti tokiu remontu.