Mano svajonė, mano vargai... T3 Syncro
Jo... Kad nesimiega tai gerai. Gyvenimas ilgesnis. Realiai, su mano tempais, aš nelabai pabaigsiu iki pabaigos. Per ivairius forumus peržiūrėjau savo progresą. Tai matau, kad per užpraeitas kalėdas variklį stroint pradėjau, o prieš sias velykas dar variklio skyrius nebus baigtas . A kur da viskas. Dabar dirbu šiaip, iš įpročio, iš lėto... Jei kokią vieną aušinimo ar kondiškės šlangą per vakarą pritaikau, tai jau gerai . Niekas nedėkit naujo tipo tdinų. Tokius darbus daro gamykloj konstruktorių komanda. Tie pora pavizdžiu intike toli iki to kaip aš viską įsivaizduoju, o ir pas mane tikrai krūvos nedadielkų išlys. nebent esat ligonis, kaip aš. Mano varomoji jėga yra stebūklingas žodis "neįmanoma". Tada varomas smalsumo darau tol, kols paaiškėja, kad įmanoma. tada kai jau matyti, kad viskas gausis, darbas sustoja. Taigi mano projekte kruvos pradėtų galų iki stadijos "gausis". Dabar dar liko tuos visus "gausis" į krūvą sudėt
Va čia tai tikrai man dabar košmarai sapnuosis. Tikiuosi per laiką persigalvosit ir nedėsit šitos baisenybės į vidų.allann wrote:Tarkim kažkada nuotaika buvo užsiimt kažkuo panašiu, o dabar net nelabai atsimenu kur viskas nukišta
Jokiu būdu nekritikuoju darbo ir įgudžių, bet visą tai ką planuojate sudėti į prietaisų panelę įmanoma sudėti ir nedarkant originalaus vaizdo.
VW T3 Westfalia California
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----