Kodo nesimato ant dezes, ispuves, na buvo apsukos pre 100 km pas mane 2500 kazkur ir dabar 4500 pre 100 km/h labai labai keistai jauciosi truksta pavaru, trasa vaziot neimanoma mieste dar dar.
Standartinis reduktorius 32/7 ir penktas begis 0,78 perdavimu is sinhro, ratai 680 mm diametro (tai butu 16/60/225), greitis prie 2500 apsuku yra 90 km/h, su standartiniais geležais daugiau neįmanoma.
https://www.youtube.com/watch?v=yGnj1W1vnhw video kaip vazevo ta deze kure nuemeu 5 begiu del krumpliu, nzn, zinau jog greitinta, pavadinimas APP buvo greitis vaziojant 120 per spidometra, per navigatoriu rode 124 km ziurint su sita kur idejau kitas reikalas, tas pats kas su penkebege vaziociau 3 greiciu
Pas jus neimanoma pas mane mano pasaku pasauli viskas imanoma man zmones sako neimanoma kai pasakau, kad per 4 metus ant vieno busiuko suvazinejau (pakeiciau) 12 varikliu
Turiu toki klausima, sita ivore ant kozuko turi but ikalta iki galo ar laisvai suktis ir judet i gala ir preki ? Pas mane jinai baladojas, bet neiskrenta, speju tai blogai? Ant pacio reduktoriaus yra 29 krumplei.