Į svečius pas tautiečius 2016 (spalio 14-16 d.)

Pranešimai apie būsimus sąskrydžius ir praėjusių švenčių atsiliepimai
User avatar
Arunas
Posts: 325
Joined: 2007 Mar 19 Mon, 19:04
Location: Vilnius
Contact:

Post by Arunas »

Sveiki visi,
iš Vilniaus planuoju pajudėti ~15,00val.
Būsiu Statoile Geležinio Vilko 1, prie Ergo.
Jeigu norėtumėte jungtis, paskambinkite 8 640 26646

Gražios šventės !
User avatar
Linas
Posts: 707
Joined: 2008 Apr 27 Sun, 20:21

Post by Linas »

Dar priminimas visiems vykstantiems: būsime užsienio valstybėje ir jos pasienio zonoje. Todėl visiems privalu turėti asmens dokumentą, vaikams - užsienio pasą !!!
donciuz
Posts: 1063
Joined: 2012 Jan 17 Tue, 21:42
Location: Kaunas

Post by donciuz »

Kauniečių dėmesiui. Aš ir Jurgis susitarėme 14 val. susitikti "Aris" degalinėje esančioje kelyje Via Baltica iš kart už Garliavos. Jei kas nori judėti kartu - prisijunkite. Mano numeris 860101103.
VW T3 Westfalia California
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
User avatar
Linas
Posts: 707
Joined: 2008 Apr 27 Sun, 20:21

Post by Linas »

donciuz wrote:Kauniečių dėmesiui. Aš ir Jurgis susitarėme 14 val. susitikti "Aris" degalinėje esančioje kelyje Via Baltica iš kart už Garliavos. Jei kas nori judėti kartu - prisijunkite. Mano numeris 860101103.
Galit palaukti mūsų? Mes (du ekipažai) renkamės Statoile prie IX forto 14:30-14:45 val. Be manęs Punske visvien neapsigyvensite :)
Vidmantas
Posts: 90
Joined: 2016 Aug 20 Sat, 20:36

Post by Vidmantas »

Sveiki, ar bus kas važiuojančių pro Plungę ar Rietavą? Būtų smagu važiuoti su kompanija.
Mano telefonas: 868667020

Jei niekas neatsilieps, gal bandysiu suspėti prisijungti Kaune. :)
Vidmantas
Posts: 90
Joined: 2016 Aug 20 Sat, 20:36

Post by Vidmantas »

Vidmantas wrote:Sveiki, ar bus kas važiuojančių pro Plungę ar Rietavą? Būtų smagu važiuoti su kompanija.
Mano telefonas: 868667020

Jei niekas neatsilieps, gal bandysiu suspėti prisijungti Kaune. :)
Atleiskit, persigalvojau, važiuosiu pro Šiaulius, Radviliškį ir Kauną. Tiksliai laiko kada ir kur būsiu pasakyti negaliu, bet būtų malonu jungtis į koloną :) Jei kas pamatysit raudonai baltą T2 su užsieninais numeriais - mojuokit, signalinkit ir stabdykit :)
Dėl visa ko dar kartą mano telefonas: 868667020
Iki greito pasimatymo :)
User avatar
Linas
Posts: 707
Joined: 2008 Apr 27 Sun, 20:21

Post by Linas »

Trumpas video siužetas is Punsko :)

http://punskas.pl/vabalu-saskrydis-punske/

Tuo pačiu noriu padėkoti visiems dalyvavusiems už puikią atmosferą! Jūs patys geriausi! :wink:
User avatar
Ricardas
Posts: 608
Joined: 2007 Jun 21 Thu, 11:05
Location: Kauno miestelis

Post by Ricardas »

Rastos moteriškos juodos pirštinės. Atvežė p. Jolanta iš labirinto. prisipažinkit, kas pasigedot.
User avatar
Dima
Posts: 1493
Joined: 2012 Aug 15 Wed, 21:34
Location: Vilnius

Post by Dima »

Neziurint i tai kad biski nedavaziavom, pavede padanga, buvom isgelbeti ir puikiai praleidom laika! Uz pagalba dekoju Donciui ir Karoliui! Visos vabalu sventes puikios bet sis sezono uzdarimas buvo geriausias sezono uzdarimas!!! Taip, buvo salta. Vaziuojant be peciuko ir ekskursiju metu bet gidu entuziazmas ir (nezinau vardo ir statuso zmogaus, pavadinsiu ji meru) mero siltas priemimas kompensavo saltus orus. Puikus piemimas sodyboi, silti kambariai. Nelabai supratau kam reikejo nestis savo maista. Sosybos virtuves maisto buvo tiek daug kad uzteko ir vakarienei ir pusryciams. Ir net siltinanciu gerimu "N 18" gavom. Is vabalistu sunestiniu savos gamybos skanuminu gavome tiek skanestu kad vos tilpo leksteje! Uzkliuvo tik vienas dalykas. Kazkodel tik Vilnieciai nezinojo kad reikia paruosti dovanele nuo savo miesto Punsko renginio organizatoriams. Jei zinotumem, tikrai paruostumem kazka. Nu bet yra kaip yra..... Zodziu SUPER renginis, SUPER zmones, SUPER Punskas!!!
P.s. Pasidalinkite nuotraukomis kas fotkino....
User avatar
Linas
Posts: 707
Joined: 2008 Apr 27 Sun, 20:21

Post by Linas »

Dima wrote:Neziurint i tai kad biski nedavaziavom, pavede padanga, buvom isgelbeti ir puikiai praleidom laika! Uz pagalba dekoju Donciui ir Karoliui! Visos vabalu sventes puikios bet sis sezono uzdarimas buvo geriausias sezono uzdarimas!!! Taip, buvo salta. Vaziuojant be peciuko ir ekskursiju metu bet gidu entuziazmas ir (nezinau vardo ir statuso zmogaus, pavadinsiu ji meru) mero siltas priemimas kompensavo saltus orus. Puikus piemimas sodyboi, silti kambariai. Nelabai supratau kam reikejo nestis savo maista. Sosybos virtuves maisto buvo tiek daug kad uzteko ir vakarienei ir pusryciams. Ir net siltinanciu gerimu "N 18" gavom. Is vabalistu sunestiniu savos gamybos skanuminu gavome tiek skanestu kad vos tilpo leksteje! Uzkliuvo tik vienas dalykas. Kazkodel tik Vilnieciai nezinojo kad reikia paruosti dovanele nuo savo miesto Punsko renginio organizatoriams. Jei zinotumem, tikrai paruostumem kazka. Nu bet yra kaip yra..... Zodziu SUPER renginis, SUPER zmones, SUPER Punskas!!!
P.s. Pasidalinkite nuotraukomis kas fotkino....
Trumpai pakomentuosiu Dimos postą.

Planas buvo (kaip ir skelbta), kad vakarienei maistą susinešame patys. Tačiau Punkso viršaitis Vytautas, netgi manęs neperspėjęs, nusprendė padaryti mums staigmeną - užsakė ir šaltus bei karštus patiekalus, ir "šildančius gėrimus". Todėl ir buvo tiek daug maisto. Tikiuosi, dėl to niekas nepriekaištavo :).

Dėl dovanėlės Punsko žmonėms - iš tiesų niekas nebuvo apie tai įspėtas, nes miestų prisistatymo idėja man kilo jau vakarui prasidėjus. Ir tos dovanėlės visai nebuvo būtinos. Todėl atsiprašau, jei kažkam tai sukėlė nepatogumų. Manau, kad viskas gavosi puikiai ir nuoširdžiai...
:wink:
Post Reply