Reziumojant praejusia vasara, didziausias mano video projektas Kaip visada viskas tobula....
https://www.youtube.com/watch?v=sCNPnZ6 ... e=youtu.be
[youtube]sCNPnZ6Us6I[/youtube]
Dimos vabaliukas
Atejo laikas pagaliau uzsiimt vabaliuku. Taigi darbai pajudejo. Tuo paciu kol variklis eilini karta istrauktas reikia isspresti dar viena beda. Idomu kelinta cia karta traukiu varikli? Jau gali su Zaparozciu rungtyniauti, kas daugiau kartu trauke varikli Tiesa skirtingose kategorijose. Jis vis kita deda, o as ta pati
Buvo pas mane tokia dar beda: kai pajudi is vietos stipriai sukrato visa masina. Jau anksciau keiciau sankaba bet problema isliko. Tiesa tai pasireiskia tik kai variklis ikaites. Kol saltas viskas gerai. Zodziu dabar kol variklis istrauktas nusprendziau pakeist smagrati. Maniskis aiskiai matosi kad buvo perkaites, bet taip buvo jau iki tos dienos kai vabalas atkeliavo pas mane i kiema. Kadangi turiu kita smagrati, nusprendziau ji detis vietoi maniskio ir ziuret ar kas pasikeis. Bet mano planas zlugo. Pasirodo maniskio smagracio vidinis skersmuo 20 cm, o kito 18 cm, tad nieko neliko kaip tik nuvezt pratekint maniski smagrati. Operacijos kaina 30e Paziuresim ar tai pades....