Apmušimų nuėmimas

Konsultacijos taisant, perkant vabalus, techniniai duomenys, priežiūra, remontas...
Post Reply
User avatar
Valdas
Posts: 275
Joined: 2007 Mar 19 Mon, 20:16
Location: Šiauliai
Contact:

Apmušimų nuėmimas

Post by Valdas »

Lubu danga ir vadinamu stoikiu apmusimai nuimami panasiai. Ryt nufotografuosiu jau isardyta masina ir idesiu i puslapi, bus aiskiau. Del lubu, tai atidarius duris duru plote per perimetra reikia atsargiai nesugadinant dangos atlenkti skardos juosteles ir istraukti danga, nes skardos juosteles uzlenktos kartu su danga, o toliau lubu danga kaip ir daugumai to meto masinu, spyruokliniais strypais isiremia i stogo sonine konstrukcija ir issiima labai lengvai. Beja, visas sias apdailos detales reikia isimineti pries tai isemus stiklus, nes dazniausiai apdaila yra priklijuota po lango guma prie skardos ir nusiima, galima sakyti nusiplesia, gana sunkiai.
Labai panasiai nusiima ir stoikiu apdaila, plastikine guma kuri yra prisiuta prie apdailos taip pat yra uzlenkta kartu su apdaila, todel reikia atstumti nuo stoikes. Dar susidursit su dangos paminkstinimu - vatalinu, kuria taip pat vertetu nuimti. Taigi darbelis ne is linksmuju.
User avatar
Sigis
Posts: 5429
Joined: 2007 Mar 23 Fri, 2:45
Location: Sos tinė

Post by Sigis »

Radau tarp nuotraukų vieną tokį reikiamą vaizdelį, bet tikiuosi Valdo nuotraukos bus geresnės ir aiškesnės.

Nuotraukoje durų staktos vaizdai be apmušimo vairuotojo pusėje. Kairėje pusėje matosi Valdo minėtas pilkas vatalinas.
Šio Vabalo apmušimai nulupti per jėgą ir neišimant stiklų. Bet tai jau kita liūdna istorija, apie kurią buvo rašyta štai čia: http://www.vabalai.lt/forumas/viewtopic.php?t=36
User avatar
Valdas
Posts: 275
Joined: 2007 Mar 19 Mon, 20:16
Location: Šiauliai
Contact:

Post by Valdas »

Stai keletas nuotrauku. Nuotraukose matyti astrios dantytos ploksteles, jos yra stoikes apacioje apie 20 cm. Nuimant apmusimu juostele, reikia atkreipti demesi i karpytas astrias atlenkiamas ploksteles, nes labai lengva sugadinti apmusimus.
Post Reply