Laba diena
Kreipiuosi į visus vabalistus. Esu Algirdas Nomeika, studentas. Studijuoju Vilniaus Dizaino kolegijoje taikomąją fotografiją. Bet esu labiau linkęs į filmavimą.
Todėl mano diplominis darbas yra dokumentinis filmas. Šiuo filmu noriu parodyti vabalistų bendruomenę per draugiškumo prizmę.
Tai bus iki 15 minučių filmas pilnas intervių, istorijų, pasakojimų apie savo augintinį ir svarbiausia parodyti jūsų visų tarpusavio santykius ir santykį su visuomene. O taip pat tai bus 20-mečio dovana vabalų klubui.
Filmavimai prasidėtu balandžio mėnesio pradžioje. Nors galima ir jau dabar pradėti.
Kiekvienas norintis kažką apie save papasakoti, savo vabalą rašykite čia.
Taip pat gal bus žmogus kuris norės papasakoti būtent apie vabalų klubo istoriją (tai turėtu būti klubo prezidentas).
Žinomų žmonių veidai visuomenėje. Ar yra tokių, kurie vairuoja vabalą? Ir gal jų nėra šiame forume?
Taip pat noriu labai dalyvauti visuose susitikimuose ir sudalyvauti jūsų vabaliukų išvažiavime iš garažo. (Čia kalbu apie tą, kur jūs kartu nuomojate). Susitikimo filmavimas turėtu geriausiai atskleisti visuomenės draugiškumą.
Labai lauksiu jūsų atsakymų.
Vabalų bendruomenės filmas 2016
Sveiki visi,
28-tą turėsiu svečių, todėl į Babtus gali nepavykti atvažiuoti.
Algirdas puikus operatorius, vairuoja gražų juodą vabalą, ir pats, savo iniciatyva, pasiūlė nufilmuoti ir padaryti klubo narių ir vabaliukų filmą.
Siūlykite Algirdui pavasario idėjas, kad filmukąs būtų įdomus ne tik mūsų bendruomenei, bet ir visai Lietuvai.
Aš kol kas galiu parodyti kaip atrodo išardyti vabalai
28-tą turėsiu svečių, todėl į Babtus gali nepavykti atvažiuoti.
Algirdas puikus operatorius, vairuoja gražų juodą vabalą, ir pats, savo iniciatyva, pasiūlė nufilmuoti ir padaryti klubo narių ir vabaliukų filmą.
Siūlykite Algirdui pavasario idėjas, kad filmukąs būtų įdomus ne tik mūsų bendruomenei, bet ir visai Lietuvai.
Aš kol kas galiu parodyti kaip atrodo išardyti vabalai