Sniegius
https://www.youtube.com/watch?v=yGnj1W1vnhw Jeigu kam idomu kaip vazioja 1.9d
Amzina tema IR vel pavasari dazisim busiuka ir vel keisim isvaizda, lupsim medena ir rudis. Kaip mane tas busiukas jau uzp* tek varikliu pakeista tiek kartu dazita,,.,, Butu pinigu pasidariciau melina benzinini busiuka ir vazineciau ... bet renku dalis jam po truputi... dabar kuro siurblis nesureguliotas, kuro sanaudos 30 litru-100 km, pravazevus lieka jodas smogas dar kokia minute ir draugas nebedoda indikatoriaus man tesiog jau pavargau ir melinam busiukui buvo keista gal 5 varikliukai no originalo iki 1.6d ir 1.6td ir sitam viskas netinka, o zmones juk vazineja po 500000 kilometru ir nieko... dar durn*s buvau susidejau aukstesni stoga ir lb padidejo oro pasipresinimas lb jaucias, o kai soninis vejas pucia tenka gaudit busiuka per kele ... dezei salnikas varva, reikia dasipilt turbut tepaliuko... sitas varikliukas dabartinis valgo daug tepaliuko. Nors buvo pasakota jog nauji zedai stovi, sutaisita galva ir t..t. apip... mane bet vazioja ... saliaros valgo 12 su gerai istatitu siurbliu ir tepalo kokie 3 litrai ant 1000 km, nu supiliau dabar daktaro tepalo tankiui pakeist, paziuresim ka parodis.
Manau daugeliui mano lietuviu kalba akys bado iskarto atsiprasau, taip jau gavos ...paciam lb nemalonu jog tek klaidu..
Manau daugeliui mano lietuviu kalba akys bado iskarto atsiprasau, taip jau gavos ...paciam lb nemalonu jog tek klaidu..