Sveiki! Esu Audrius iš Klaipėdos. Norėčiau pristatyti savo neperseniausiai įsigytą džiaugsmą - Geltoną Vabaliuką. Vabalas daug metų praleido Marijampolėje kur juo rūpinosi vabalistas Juozas, o man įsigijus daugiausia laiko vabaliukas praleis Klaipėdoje kurioje saulėtomis vasaros dienomis pakels praeiviams nuotaiką bei privers išspausti šypseną. Šiek tiek apie patį Vabaliuką: Pagamintas 1982m. Meksikoje, aprūpintas 1200cc jėgaine. Kažkada buvęs JEANSBUG'U. Dabartiniai planai - kosmetiniai. Perdažyti.
Ateityje atkurti Jeansbuga.
-> didesnė
Yellow bug in Klaipėda
-
Prie forumo prisijungiau tik šiadien tad šiek tiek informacijos ką jau man pavyko nuveikti. Kadangi Vabaliuko sėdynių stovis apgailėtinas, o storos džinsinės medžiagos kuri tiktų sėdynėms pervilkti vis dar nerandu tenka suktis iš padėties. Turginiai apvalkalai netenkino tad teko susirasti medžiagos ir apvalkalus pasisiūti pačiam
-
-
-
-
-
Na mano atveju šį kartą tai bus tik kosmetinis remontas... Kaip Dima ir sako lėšų kiekis reikalaujantis kapitalinio remonto kol kas dar ne mano kišenei, o ir nesinori kol kas, kad vabalas tūnotų išardytas garaže ilgą laiko tarpą... Dugnas neperseniausiai buvo remontuotas (praeito savininko), tik keista kad slenksčiai palikti likimo valioje... Šiaip ar taip kėbulas bus atkeltas nuo dugno tam, kad įvertinti jo tikrąjį stovį, bei pervirinti slenksčius. Paprasčiausiai dabar darbai vykdomi pagal turimas sąlygas, kiek vėliau persikelsiu į kitą garažą su duobe, kur ir prasidės suvirinimo darbai : )