Dainiaus T3 kemperiukas
Itariu, kad pas mane ir bus nuluzes, nes cilindriuko virsuj nieko nebuvo kaip suprantu reiks ji imt lauk, ir bandyt issukt?TomasBT wrote:Nuorinimas gulint po masina net matosi, nebent gali būt nulaužtas jis (būtent man orinant ir nulūžo). Tada jo ir nematysi. Aš iškart 2,5 cm privirinau, tai galėjau puse sankabos pedalo isspaust, kad jungiant bėgius nieko neliestų, bet po to iki 1 cm pritrumpinau ir tikrai viskas gerai.
Na ka, siandien nuo pat ryto griebiausi darbu. Is donaro nusiemiau cilindriuka, ant kurio buvo nenulauztas nuorinimas. Ji issiardziau, issivaliau. Bet jame gumyte buvo ciut pazeista. Tuomet ejau savo nuimineti. Nusieme lengvai, jame nuorinimas jau buvo nulauztas. Vidu sudejau is savo, nes gumyte buvo sveika. Tuomet prasiilginau stoka koki gera 1 0cm. Viska surinkau, nusiorinau ir ..... Tas pats kas buvo Kadangi laiko turejau tik iki pietu, tai nutariau su juo pasivazineti. Negana, kad sunkiai jungiasi, bet pasirodo dar 4 ir 5 begiu sankaba gerokai veda Gryzau, isemiau prailginta stoka, idejau paprasta, bet vistiek veda. Nesuprantu dabar as, sankaba nedasimina, bet tuo paciu ir veda Bus diskatorius su sankaba ''nueja''. Daugiau nzn kas gali buti. Ryt po darbu, jei oras leis, bandysiu lupt deze, tada ir pasimatys visos bedos, tikiuosi
Pas mane buvo tas pats, prieš pat galą irgi vos jungėsi bėgiai, o tada pasigirdo pašaliniai garsai. Atrodė, kad iš dėžės, bet nuėmus dėžę radau kaltininką, t.y. sankabos disko spyruoklės ir kelios plunksnos iškrito nuėmus dėžę. Pakeičiau sankabos diską ir išminamą guolį ir viskas gerai. Prieš visą šitą irgi galvojau kad užsiorino ir net keičiau cilindriuką prie pedalo, nes kažkaip iš pradžių turėjau įtarimą, kad jis kaltas..
Siandien nusiemiau deze ir radau kame yra beda. Trukes diskatorius, plius gerokai pakaitintas Sunku buvo metyti tuos begius zmonelei, ipratus prie automato Dabar ieskosiu naujo diskatoriaus. Gal zinot kokia parduotuve Kaune, kur butu galima isigyti? Jauciu toks eoltas tikrai netures. O deveta det, butu turbut loterija