Dainiaus T3 kemperiukas
Vakar daviau busiuka zmonai pravaziuot. Rezultatas - pradejo sunkiai junginetis pavaros Ji sake kad netycia vietoj 4 ijunge 2 is trecios pavaros. Iki tol begiai junginejosi idealiai, bet dabar vos ijungi (per prievarta) ir tai pasireiskia tik uzkurtai masinai. Kai uzgesini, begiai metosi lengvai, kaip metesi anksciau Visos traukutes iki greiciu dezes geros, manau kad problema slypi dezes viduj. Toks vaizdas, kad iki galo sankaba neissimina ir neleidzia graziai ijungti begi. Gal kas susidures, o gal siaip kokiu minciu kas turit? Ir apskritai yra sankabos cilindriuko koks nuorinimas, nes as neradau? P.S deze 5 begiu.
Manau zmona cia nekalta. Bet ji to nezino, o tu turi gera proga praplaut jai smegenis Labai panasus simptomai buvo pas mane vabale. Ne is to ne is sio nustojo jungtis begiai. Baladoji baladoji, kol kokio vieno neijungsi ir tada visi jungiasi normaliai. Kaip netiketai prasidejo, taip netiketai ir "susitaise". Viska tikrinau, sankaba, traukes viskas ok.
Gerai, kad ji forumo neskaito, nes jau sakytu "sakiau cia ne as kalta" bet nuojauta sako, kad maniskis uzsispyres ir pats nesusitvarkys, reiks operuot nes neuzkurtai jungiasi, o uzkurtai labai sunkiai jungiasi. Bet Dima galetu tavo zodziai issipildyti, butu superDima wrote:Manau zmona cia nekalta. Bet ji to nezino, o tu turi gera proga praplaut jai smegenis Labai panasus simptomai buvo pas mane vabale. Ne is to ne is sio nustojo jungtis begiai. Baladoji baladoji, kol kokio vieno neijungsi ir tada visi jungiasi normaliai. Kaip netiketai prasidejo, taip netiketai ir "susitaise". Viska tikrinau, sankaba, traukes viskas ok.
Yra nuorinimas prie dėžes cilindriuko viršuje, nesunku prieiti ten, rodos 7 mm galvute dedasi. O šiaip pabandyk dar ta stokeli pasiilginti, nes padiles jis būna. man taip buvo ir 2k kilometru pravaziavau, tada keicia viska nuo TDI, smagrati, diskatoriu, diskelį 2,1 ir visai niekas nebesimete, tai ta stoka 1 cm privirinau ir viskas gerai. Jis ten ir tik atsigulus po busiku issitrauks.
Pas mane ligiai taip pat buvo. Prie uzgesinto variklio viskas ok, tik uzvedi ir negali ijungt.dainiukas wrote:Gerai, kad ji forumo neskaito, nes jau sakytu "sakiau cia ne as kalta" bet nuojauta sako, kad maniskis uzsispyres ir pats nesusitvarkys, reiks operuot nes neuzkurtai jungiasi, o uzkurtai labai sunkiai jungiasi. Bet Dima galetu tavo zodziai issipildyti, butu super
Bandziau maza verzlyte idet ten, kad labiau ispaustu, bet tas pats. Bet ryt gal bandysiu nusiorinti tada (bandysiu rast nuorinima, nes neradau tokio kaip stabdziuose islindusio), ir truputi storiau kazka idet (arba davirint). Gal kas gausis, reik pasidaryt busiuka, nes planavau kita savaitgali kelione uz Lietuvos ribu.TomasBT wrote:Yra nuorinimas prie dėžes cilindriuko viršuje, nesunku prieiti ten, rodos 7 mm galvute dedasi. O šiaip pabandyk dar ta stokeli pasiilginti, nes padiles jis būna. man taip buvo ir 2k kilometru pravaziavau, tada keicia viska nuo TDI, smagrati, diskatoriu, diskelį 2,1 ir visai niekas nebesimete, tai ta stoka 1 cm privirinau ir viskas gerai. Jis ten ir tik atsigulus po busiku issitrauks.