as tik niekaip nesuprantu kam tas velenelio keitimas. nu kuo blogas diskas sankabos nuo t3 benzinkos. diametras toks 228mm, slicai pirminio velenelio tinka, prie tdi diskatoriaus ir smagracio tinka, pirkt nauju parduotuvej yra... Ko as nezinau sitoj vietoj, kokia cia paslaptis. Nu kad ir gavus ta neaisku koki veleneli, tai tiek ten tos dezes ardymo. as viska kai rinkausi, tai vien del dezes ardymo negalvojau apie veleneli, bet ... teko pasirodo paskui ir deze ardyt . Tai nuemus sankabos kozucha, manau jau galima ji islupt pasistengus, jei reduktorius be blokiruotes. Pas mane yra blokavimas, tai as lyg bandziau, bet visa ta trichamudija trukdo prieit prie fiksacijos ziedo, bet jei neblokuojamas, gal tada lengviau. Jei ne tai galima paleist reduktoriu verzles susizymejus ir pamatavus. Pats DVD gyresi,kad deze jau isardyta.
Pigiai nebus. Neuztenka gauti varikli tdi, bet jei reikia... negi gaila tos stukos
Toliau nuoroda, kur aiskiai parodyta ir aprasyta koks sankabos komplektas, ir kodel naudojamas, ka reikia tekint arba netekint, kazkas ieskojo kaip uzdeti elektrini vairo stiprintuva nuo astros C. Viskas sukramtyta ir parodyta rodyklytemis . Sita nuoroda turiu nes tai gal vienas is nedaugelio pavizdziu, kaip ideti naujo tipo TDI i T3. Bet galima neziureti i varikli, sankabos reikalai vienodi, tiek seniem tdi tiek naujiem. Sitas indas dave man keleta ideju, bet atlikimas jo man nelabai sekmes
VW Caramelle
Sauliau, diskas nuo benzo - viskas su juo gerai, puikiai tinka , gerai veikia. Isbandyta. Bet zmogus klausia kur deti TDI sankaba, tai tam , kad ja sunaudoti, ta TDI sankaba, nes ji pas ji guli- tam reikia keisti veleneli, kad uzmautu TDI diska- gal jam pigiau bus ))
+370 656 18679
https://www.facebook.com/rimvydas.sadau ... 085&type=3
https://www.facebook.com/rimvydas.sadau ... 085&type=3
Cia daugiau atsakymu nei klausimu buta. Kazkaip cia apie sankabas atrodo ne taip ir daug klausiau, bet kazkaip daug atrase gal mano teiginiai nuo klausimu nelabai skiraisi, kita karta pasistengsiu rysliau rasyti. Dekui allann uz tikrai issamius postus. (Kartojimas mokslo motina) Manau daugiau neverta testi diskusiju apie sankaba nes man aisku jau, turbut ir visiems kitiems.
Kazkuriam poste allann prasei smagracio nuotraukos, skubejau ir nufotkinau tik viena puse.
Kazkuriam poste allann prasei smagracio nuotraukos, skubejau ir nufotkinau tik viena puse.