Jo ir man teko girdet, reiks labiau pasidometi. Kazkoks purskiamas vaskas yra.donciuz wrote:Nenaudok tepalo, jis nepasaugos nuo drėgmės. Yra šiuolaikiškų priemonių - specialus vaškas ertmėms.
Dainiaus T3 kemperiukas
As panasiai galvoju. Prieki reik siauresnius nei gale. Vaira lengviau sukiosiu. Nors isnesimas visu ratu vienodas. O aukstis koks turetu buti? 65 ar aukstesni?kubilas wrote:Ant galines asies uzsides 225, duris gali kabinti , labai neskaudziai. bet perdaryti nereiks. o priekyje , manau 195 pakaks, bus lengviau sukioti vaira.
Kaune sunku su tuo purškiami vašku, niekas jo neprisiveza, nes mažai kam reikia, tad iš anksčiau pradek ieškotis ir klausinek ar uzsakyt galima. Darbe reikėjo, ilgai ieskojom, o po to ilgai laukem kol atvežė;) Aš ir desiu tokiu išmatavimų ratus, bet kadangi mano bus žemas busikas, tai dėl vaizdo mąstau Det 195/50 ar iš bėdos 185/60
Tomai, nejuokauk su tokiais išmatavimais! Čia kokiam vw polo/golf nebent. Prapulsi. Arba ratlankis nebent r18 bus.
O Dainiui siūlau pasigooglinti vizualią padangų skaičiuoklę internete. Pasiimti kaip atskaitą originalų išmatavimą kad ir pvz carat ratų 205/70/14 ir pasižaisti su išmatavimais. Bent jau aš taip dariau. Ir aišku taikyti šiek tiek didesnius ratus, tiek prieky tiek gale, dėl minkšto važiavimo, na ir spidometras nemeluos.
Kitas svarbus momentas renkantis padangas yra krovos indeksas. Lengvųjų automobilių padangų naudoti griežtai nerekomenduoju. Patyriau savo kailiu per nežinojimą.
O Dainiui siūlau pasigooglinti vizualią padangų skaičiuoklę internete. Pasiimti kaip atskaitą originalų išmatavimą kad ir pvz carat ratų 205/70/14 ir pasižaisti su išmatavimais. Bent jau aš taip dariau. Ir aišku taikyti šiek tiek didesnius ratus, tiek prieky tiek gale, dėl minkšto važiavimo, na ir spidometras nemeluos.
Kitas svarbus momentas renkantis padangas yra krovos indeksas. Lengvųjų automobilių padangų naudoti griežtai nerekomenduoju. Patyriau savo kailiu per nežinojimą.
VW T3 Westfalia California
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
-