T3 galinių ratų guoliai
Aš įšardžiau keturias savo klibančias stebules.Iš jų- trys didieji guoliai laisvai sulenda su pirštais į guoliavietes,o mažieji su nedidelę įvarža.Tai pas mane yra pratekinta,sudėtos įvorės,supresuoti guoliai.Su jais jau pravažiavau apie 1000km niekas nekliba.Kaip bus toliau-nežinau.
Sėkmės,bandykit,gal yra kitų minčių.
Reike pamatuoti guolevete, kad nebutu elipses tas guolis kur kaip adatinis su isimama vidine ivore dedasi taip....artemas wrote:Aš įšardžiau keturias savo klibančias stebules.Iš jų- trys didieji guoliai laisvai sulenda su pirštais į guoliavietes,o mažieji su nedidelę įvarža.Tai pas mane yra pratekinta,sudėtos įvorės,supresuoti guoliai.Su jais jau pravažiavau apie 1000km niekas nekliba.Kaip bus toliau-nežinau.
Pamatavus guoli ir guolevete minus apie 4 sotkes lygei supresuot neimanoma.
Guoli dedam i šaldikli, guolevete pasildom iki 270 laipsniu, paimam guoli ir lygei greitai ikisam, jai truputi neilindo daspauskit su presu, kitas guolis paprastai galima saltai. Gaunasi puikei, kas netiki gali pasiskaityti kokie yra guoliu montavimo budai. Temperatura paskaicevo pagal formule guolio dydis, plotis ir panasei.