Sveiki Mariau!Gražus manau gausis jūsų vabaliukas.Ir darbai matosi atliekami kokybiškai.Tiktai mano nuomonė jeigu ant tokio parudijusio kėbulo nulakuotumete,bet kokios firmos lakų,neužilgo turėtu iškilnot laką.Rudys savo vistiek daro.Suvirinus reiktų nusmelioti ir iš naujo nugruntuoti.
Sėkmės darbuose
O man idomu, kaip nusmeliuot arba tesiog uzgruntuot tuose vietose kur negalima prieit? Pavizdziui slenksciose ir panasiose vietose? Jei is isores nusmeliota ir nudazita, vidui juk lieka plikas metalas Kas daroma tokiose vietose?
Na jei smeliuoti tai smėliuoti geriausiai su jau nupjaustytomis dalimis kurios yra surudijusiuos pvz kaip mano Voltas, ispjaustytos opiausios vietos nupjauti slenksciai, zodziu viskas atvira po smeliavimo nugruntuotas ir viskas visos neprieinamos vietos pasidengusios. O kai virini tai apdirbi detale pries virinima.
Gerai bet paskui ta slenksti reikia privirint i savo vieta. Privirinus, isorine siule apdirbi o vidui kaip? Kiek maciau ivairiose laidose virina su TIGu kebulus. Bet vistiek neaisku kaip apdirbt is vidaus
Aš tai nugruntuočiau detale iš vidinės pusės ir privirinčiau.O su vidinėm ertmėm pragrežiu skylute gražteliu (12mm) ir iš gravitekso pistoleto pripučiu prieš tai pašildžius bakeli šiltam vandenį nigrolo o skylute užkišu guminiu užkištuku.