Iš pradžių norėjosi šias nuotraukas dėti prie mįslių su klausimu: -Kas čia vyksta?
Tačiau išduosiu paslaptį, čia šelmis Valius suorganizavo atrakciją.
Kadangi dėl laiko trūkumo nepavyko nuvykti į Smalininkus vos nepuoliau į depresiją.... Staiga savaitės pabaigoje skambina Valius su pasiūlymu atvykti į Ukmergę.
Laiko atžvilgiu man tiko, nes laisva buvo tik šeštadienio diena, tad sutikau. Bandant iškvosti Valių kas kur ir kaip jis tylėjo kaip partizanas.... nieko nebus nuvažiuosim į mišką, šiek tiek pasibūsim, po to pasisedėsim, pirtelė ir t.t.
Ir nieko nuostabaus, miške patekome į partizanų pasąlą buvome nuvesti į jų bunkerį, tardomi.... žodžiu buvo smagu ir didelė staigmena...
Keistas tas likimas nepavykus nuvykti į vieną renginį likimas pasiūlo kitą variantą.
Susibėgimas Ukmergėje 2013 (rugsėjo 27-29 d.)
Susibėgimas Ukmergėje 2013 (rugsėjo 27-29 d.)
Last edited by Darkinas on 2013 Sep 29 Sun, 17:56, edited 1 time in total.
._/___\_
(o\_|_/o)
_U___U_
(o\_|_/o)
_U___U_
Iš tiesų labai smagiai pasibuvome ir kėlėme tostus už Vabalistus bei Oldtaimerius, juk metuose turime tik 365 dienas, o vabalinis sezonas dar kuklesnis, tačiau ir iš šio laiko reikia išspausti maksimumą.
Dar kartą dėkoju Valiui, o kitą savaitgalį manau pasivažinėti po Latviją ... nuo pirmadienio dėliosiu maršrutą, bet vabalas į mūsų šeimą atneša staigmenų, tai , kad ir pats nežinau kuom viskas baigsis... kaip ir parodė šis savaitgalis
Dar kartą dėkoju Valiui, o kitą savaitgalį manau pasivažinėti po Latviją ... nuo pirmadienio dėliosiu maršrutą, bet vabalas į mūsų šeimą atneša staigmenų, tai , kad ir pats nežinau kuom viskas baigsis... kaip ir parodė šis savaitgalis
Last edited by Darkinas on 2013 Sep 29 Sun, 17:58, edited 1 time in total.
._/___\_
(o\_|_/o)
_U___U_
(o\_|_/o)
_U___U_
Valiau, puikus susibegimas
Gaila manes nepakvietei.
Butume aptare pasenusia , bet vis dar aktulia man tema.
Jauciu , kad taip ir padarysiu
Gaila manes nepakvietei.
Butume aptare pasenusia , bet vis dar aktulia man tema.
Jauciu , kad taip ir padarysiu
+370 656 18679
https://www.facebook.com/rimvydas.sadau ... 085&type=3
https://www.facebook.com/rimvydas.sadau ... 085&type=3