Vabalas Albistdi

Turimas ir mylimas Vabalas - trumpi aprašymai ir nuotraukos
Post Reply
albistdi

Vabalas Albistdi

Post by albistdi »

Sveiki. Pristatau savo augintinį 1978-ųjų VW Cafer. Kiek žinau, Lietuvoje nuo 1999 metų, vieno šeimininko Tomo mylėtas ir prižiūrėtas, kiek sakė, o pats jo dar nemačiau, pamatysiu pats - pasakysiu tiksliau. Manau seni forumiečiai turėtų žinot apie šį vabalą, nes ant priekinio veidrodėlio yra išlikę lipdukai (2000 ir 2002 metų). Beje, naršydamas forumo albumuose, esu radęs keletą jo senų nuotraukų.
Apie išvaizdą. Tikrai manau, kad nevisiem bus priimtina, bet laikui bėgant esant lėšų ñ atsinaujinsime. O kol aš dar jaunas, vabalas gali būti margas.
Taigi, manau eksploatuojant, remontuojant šį turtą iškils begalės klausimų. Tai pirmasis mano vabalas, pirktas aklai, negalvojant apie jo būklę galvojant tik apie tai, kad viską kas bus ñ remontuosim, nes garaže jeigu būtų galimybės galėtume ir gyvent. :D Tikimės visų forumiečių kantrybės ir pagalbos. Taip pat jei kas ką žino apie šio grožio ankstesnį gyvenimą galite pasidalinti. Domina visos užkietėjusių vabalistų nuomonės ir pasiūlymai.
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krinti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti.
albistdi

Post by albistdi »

Truputį atsinaujinome :)
Dima

Post by Dima »

Jei neklistu sis vabalas buvo pardavinejamas Vilniuje. Kai jeskojau sau vabala svarsciau ir sita varianta.
albistdi

Post by albistdi »

Aš parsivariau iš Marijampolės, bet buvęs šeimininkas šiuo metu gyvena Vilniuje, taigi visko gali būti.
Sigis

Post by Sigis »

1-2. Nuotrauka daryta 2000 metų rugsėjyje, paradas Gedimino prospekte ir Vabalas vairuojamas matyt ankstesniojo šeimininko.

3-4. Šventiniame VW ženkle 2000 metų gegužyje.

5. Ir 2002 metai Madžiūnuose netoli Vilniaus.
Post Reply