Iki 1972 metų schemos vaizduotos aiškiai ir paprastai, vėliau elektros įranga darėsi sudėtingesnė ir schemas ėmė vaizduoti abrakadabra.
Paėmiau paprastas 1969 ir 1970 metų schemas.
Pirmoje schemoje relė pažymėta "Dimmer relay", jungtys S, 56a, 56, F.
http://www.vintagebus.com/wiring/bug-68+69.jpg
Antroje schemoje relė pažymėta J raide, jungtys 56b, 30, S, F, 56:
http://www.vintagebus.com/wiring/1302_f ... socket.jpg
Meksikietiškuose Vabaluose turėtų būti kažkas panašaus.
Dimos vabaliukas
Siandien vabaliukas mane eilini karta nustebino. Niekaip negalejau suprast kodel gi neveikia valituvai. Krapsciausi su svesom ir visai neticia ijungiau valituvus kartu su svesom. Vuolia! valituvai veikia. Nezinau ar taip turi buti, valituvai veikia tik su ijungtom svesom.
Kaskodel nedega stopai. Kur aplamai ta "varlite" gal cia ta kur ant pagrindinio cilinro stovi?
Dar is siurprizu: padangos kabina sparnus
Kaskodel nedega stopai. Kur aplamai ta "varlite" gal cia ta kur ant pagrindinio cilinro stovi?
Dar is siurprizu: padangos kabina sparnus
Na ka, vabaliukas praktiskai surinktas. Na aisku ji dar rinkt ir rinkt, bet sestadienio kelionei liko tik uzdet baka, pakeist tepala dezei ir prisukt posukius (kuriu as neturiu) Na ir aisku uzdet ratus, kuriu as irgi neturiu Rytoi vaziuoju pirkt donorus ir vel pjovimas virinimas ir t.t.
Jei kas pagalvojo, kad as juos siaurinsiu del to, kad je kabina sparnus, galiu nustebint. As juos platinsiu! Man visiskai pasimaise protas
Jei kas pagalvojo, kad as juos siaurinsiu del to, kad je kabina sparnus, galiu nustebint. As juos platinsiu! Man visiskai pasimaise protas
Gal ir gerai kad nepaviko vakar nusmeliuot ir nudazit. Nes siandien paaiskejo kad ratlankiai platus ir grazus, yra tik vienas trukumas, ant ju neimanoma uzdet padangu. Griovelis kuris tam reikalingas labai toli nuo ratlankio krasto. Juokas pro asaras. Rytoi vel ju laukia pjaustimas ir virinimas, aisku jeigu nepasius manes meistrai
Ratlankiai igauna aukso verte bet juos padaryti principo reikalas!
Ratlankiai igauna aukso verte bet juos padaryti principo reikalas!