Gali būti, kad maišote špaklių su stiklo audinio plaušeliais su stiklo audinio medžiagą su derva. Pastarasis būdas ir pasirinktas.dzo_marija wrote:O aš noriu paklausti dėl kėbulo apklijuoto stiklo audiniu, kas čia per technologija? Man įprasta, jog na vietas įlektas ar panašiai žmonės sušpakliuoja su audiniu, bet visą kėbulą? Ir kaip bus sunku dabar jį visą sušveisti iki lygaus paviršiaus, o kol tokį paviršių pasieksi, tai turbūt jo ir nebeliks ant skardų...
Technologija paprasta: nemoku virinti, neturiu aparato, ir paprasčiausiai - nėra ant ko virinti. Kita vertus, virinimas - perkaitinimas kenkia metalui. Taip pat nereiškia, kad ateity ta vieta nepradės rūdyti. Stiklo audinio atveju - praktiškai garantuotas, kad stiklo audinys nesurūdys.
Majos atveju, visur aplink visas apačias stiklo audinį derva tepiau kelis kartus, tad gavosi storas lukštas, tai jei rūdys, plona skarda atšokinės ne į lauko pusę, o į vidinę, kas visiškai man neįdomu ir nerūpi.
Aplipdžius visą busą stiklo audiniu, tada jis visas apšpakliuojamas špakliumi su stiklo audinio plaušeliais, o tik po to paprastu špakliumi. Pastarąjį ir šveisiu..
Nuotraukose:
pirmas gabalas stiklo audinio priklijuotas su derva. Po to sekė dar kelis kartus tas pats veiksmas.
Tik vėliau špakliuojama su stiklo audiniu. Jį sušveitus, kad būtų tinkama forma, apšpakliuojama paprastu špaklium..
F.