Dimos vabaliukas
- dzo_marija
Isivaizduoju Valdai kaip sunku skaityti mano breda, zmogui ilga laika dirbanti aviacijos sritije Cia kaip blaiviam tarp girtu sedet
Na o jei biski rimciau, tai tam ir supjausciau tik viena diska kad galeciau pamatyti kas gaunasi. Automobilis kaba ore, ratai isvirte i isore, sparnai uzkasti po sniegu ir nelieka jokios galimibes ismatuot viska. Ir kol nera galimibes krapstitis prie masiniuko, bandau daryti kaska kita.
Veliau dar 10 kartu viska perdarisiu kaip visada toks jau esu. Tuo mes zmones ir skiriames
Na o jei biski rimciau, tai tam ir supjausciau tik viena diska kad galeciau pamatyti kas gaunasi. Automobilis kaba ore, ratai isvirte i isore, sparnai uzkasti po sniegu ir nelieka jokios galimibes ismatuot viska. Ir kol nera galimibes krapstitis prie masiniuko, bandau daryti kaska kita.
Veliau dar 10 kartu viska perdarisiu kaip visada toks jau esu. Tuo mes zmones ir skiriames
- dzo_marija
Va puikios foto, vienodi vabalai, tik pas vieną ratai su lyg sparnu, o pas kitą ratai pasislėpę po sparnu, vaizdas nesulyginamai gražesnis kai ratai paslėpti, kai buvo maniškiai ratai su lyg sparnu irgi nepatiko man...
1.didesnė
1.didesnė
Na aš nepriekaištauju dėl tokio tavo darbo, tik gaila tavo įdėto triūso ir lėšų, galima juk paprasčiau. Iš kitos pusės aš nežinau tavo galimybių, gal turi galybę ratlankių ir padangų eksperimentams.Dima wrote:Isivaizduoju Valdai kaip sunku skaityti mano breda, zmogui ilga laika dirbanti aviacijos sritije Cia kaip blaiviam tarp girtu sedet
- dzo_marija