Atrodo labai gerai naujieji ratai! Kaip tilps po sparnu jie, tai didelis klausimas... Ar tik nereikės platinti ir sparnus...
Padangas gali ir nelabai plačias dėti, ant mano galinių 175 stovi, jos tampa kiaušinio formos ir palenda po sparnais.
Montuojant išontuojant padangas reikia turėti omenyje, jog ratą į stakles dėti reikia gerąja puse į apačią.
Dimos vabaliukas
- dzo_marija
- dzo_marija
Turiu nusipirkęs iš Valdžio stiklo audinio sparnus, jie coliu platesni ir plius lengvesni už skardinius... Colis nėra daug, bet kai jau itin platūs sparnai būna ant vabalo tai irgi grožio nebėra...
Galima dėti kokias tik nori lempas ant jų nuo senų vabalų, neįdėsi tik meksikietiškų.
Kaip ir rekomenduoju nusipirkti , pats nerandu laiko jų užsidėti ant savojo vabalo... Negaliu parodyti rezultato
Galima dėti kokias tik nori lempas ant jų nuo senų vabalų, neįdėsi tik meksikietiškų.
Kaip ir rekomenduoju nusipirkti , pats nerandu laiko jų užsidėti ant savojo vabalo... Negaliu parodyti rezultato
Siulai nusipirkti is taves? Ar is Valdzio? Sparnai senesnio vabalo kopija ar praplatinti? Kokia kaina? Gal nuotraukas turi?dzo_marija wrote:Turiu nusipirkęs iš Valdžio stiklo audinio sparnus, jie coliu platesni ir plius lengvesni už skardinius... Colis nėra daug, bet kai jau itin platūs sparnai būna ant vabalo tai irgi grožio nebėra...
- dzo_marija
Kažkaip pamiršau įdėti nuorodą.
Seno vabalo sparnai + praplatinti. Aš kaip ir savo neparduodu, bet Valdis turi dar manau jų.
http://www.powermeower.eu/archives/143
Seno vabalo sparnai + praplatinti. Aš kaip ir savo neparduodu, bet Valdis turi dar manau jų.
http://www.powermeower.eu/archives/143