Skelbimų aptarimas - parduodami autobusėliai

Gydymo nuo vabalinio viruso zona
Post Reply
donciuz
Posts: 1063
Joined: 2012 Jan 17 Tue, 21:42
Location: Kaunas

Post by donciuz »

Lietuvoje uz tokia kaina joks sveiko proto zmogus jo nepirks :)
VW T3 Westfalia California
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
Jūris
Posts: 554
Joined: 2010 Oct 29 Fri, 23:21
Location: Pan.LT

Post by Jūris »

Tai gi kawenski užsikelia lietuviškas kainas, o aplinkinių rajonų perekupai nuo jų stengiasi neatsilikti įsivaizduodami,kad čia tuoj puls pirkti :? :? :?,o perpardavėjas,tai sąžiningas net spidometro nuo 300 t.km iki 100 t.km neatsuko :D :D :D
Viskas ką sakau yra tik mano asmeninė nuomonė ... ir ji gali nesutapti su kitom nuomonėm .
kubilas
Posts: 584
Joined: 2011 Jul 29 Fri, 18:05
Location: Alytus

Post by kubilas »

donciuz wrote:Lietuvoje uz tokia kaina joks sveiko proto zmogus jo nepirks :)
Jei pardavinėsi savo , kiek gali kainuoti?
Sekant tavo tema, nemanau, kad už 4 litų atiduotum :D
Įdėta meilės mašinai, darbo ir pinigo.
Savo multi dariau , irgi daug investavau, nustojau skaičiuoti nuo 8t.
o pasirinkimas yra kol kas LT, galima ir už 1,5 nupirkti.Padaryti auto gerai ir paskaičiuoti. Tada nereiks stebėtis, kodėl tokia ne LTviška kaina.
donciuz
Posts: 1063
Joined: 2012 Jan 17 Tue, 21:42
Location: Kaunas

Post by donciuz »

Jei nutiktų tokia nelaimė ir pardavinėčiau savo Lietuvoje, tai realiai 10-12kLt manau ne daugiau galėčiau gaut. Kiek pinigų yra sukišta čia jau būtų mano asmeninė tragedija, nes to NIEKADA neatgausi. Technika sensta, dėvisi, kišk pinigus nekišęs. Stebiu rinką tiek Anglijoje, tiek Vokietijoje, REIMO tiesiog tiek nevertas.

O perpardavinėtojas yra perpardavinėtojas, nesvarbu ar Kaune, ar Marijampolėje ar Tauragėje. Nėra ko pavydėti jei užsidirba. Parpardavinėtoju ne kiekvienas sugeba būti, man nepavyktų.
VW T3 Westfalia California
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
Waldas
Posts: 554
Joined: 2007 Aug 12 Sun, 21:19
Location: Kaunas

Post by Waldas »

Kaina pardavejo reikalas, niekas nepirks tai atpigins, bet kai kam pavydas subine drasko, gal pasiseks zmogui uzdirbti tukstantuka. Prie ko cia kavenski? Geriau aptartume autobuseli is esamu nuotrauku :? Matau perdazyta autobuseli su apdazytom gumom, is to sprendziu apie darbu kokybe.
Del ko tai parasiau, o del to kad niekam nerupi autobuselis, jo stovis, o rupi tik jo kaina :?
DeividasM
Posts: 36
Joined: 2013 Feb 07 Thu, 14:10

Post by DeividasM »

klaipedskas wrote:pries nepilna menesi jis prienuose parsidavinejo jei neklystu uz 6000ltl tas pirikupas is vilkaviskio nepasikuklina su kainom pasiderejo dar ir dabar uzdirbs 2x tiek kiek mokejo
Nu va, 6000 tai labai patraukli kaina butu buvus, smagu butu jei apie tokius pigimelius informuoti forumieciai cia butu :D
kipras
Posts: 66
Joined: 2007 Apr 02 Mon, 22:33
Location: Kaunas
Contact:

Kainos

Post by kipras »

Ziauriai prastas tonas viesoi erdvei rekauti apie perpardavinetojus / kiek vertas vienas ar kitas automobilis ar uz kiek buvo parduodamas & tt - PIRKIT vargsai patys tuos "gerus" variantus kaip jie islenda - jeigu kazkas juos nuperka tylekit & neskleiskit bobisku apkalbu - kuo daugiau pasiulos rinkoi tuo geriau issirinkti - nepatinka kas parduodama LT - nesijaudinkit - visi busai po kazkurio laiko isvaziuos i EU kur tie vargani 4000E yra labai normali kaina - o Jus & toliau maigysit mygtukus PC & diskutuosit kas uz kiek nupirko & uzkiek pardave... Liudna skaityti Forume diskusijas - TOLERANCIJOS & pagarbos linkiu Jum. Sekmes svajojant apie kemperi uz 1000E :!: RESTAURUOTA.
donciuz
Posts: 1063
Joined: 2012 Jan 17 Tue, 21:42
Location: Kaunas

Post by donciuz »

Nenoriu pasirodyti netolerantiškas, tačiau tavo paminėta sąvoka "RESTAURUOTA" dažniausiai reiškia sugadintą. Kaip ir mano autobusėlis yra sugadintas ir būtų akiplėšiška plėšti už jį tiek kiek aš sukišau, taip ir tamstos parduodamas yra sugadintas ir subjaurotas tam tikrose vietose. Mano draugų rate yra pora britų norintys įsigyti T3 kemperį. Jiems tokie ar didesni pinigai yra ne problema ir aš mielai būčiau jį nupirkęs, tačiau kruopščiai paskaičiavus ir įvertinus nematau už ką mokėti tokius pinigus. Lyginti tokio stovio automobilį su užsienyje parduodamais neperdažytais pilnos komplektacijos originalais yra tiesiog kvaila. Žymiau labiau apsimoka sumokėti šiek tiek daugiau bet tikrai pasiimti nenudrožtą ir "auksarankių" (nesvarbu ar lietuvos ar vokietijos ar anglijos) nesubjaurotą automobilį.
Kaina yra visada pardavėjo reikalas, man ji netiko - nepirkau. Taika.
VW T3 Westfalia California
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
Jūris
Posts: 554
Joined: 2010 Oct 29 Fri, 23:21
Location: Pan.LT

Post by Jūris »

Ši tema yra ,,Skelbimų aptarimas-parduodami autobusėliai,,todėl ir yra aptariama ne tik techninis stovis ,bet ir kaina tai yra kaip kam atrodo kiek gali būti vertas parduodamas autobusėlis.Jei žmogus parašo atskirą skelbimą tai ten tikrai niekas nekomentuoja ypač kainų,o susiskambina ir susutike susiderina kainas.O tai kad čia rašoma ,kad su laiku busai grįž ten iš kur buvo atvežti Lietuvon ir pardavėjas gaus tuos eurus kiek jis galvoja vertas jo busas, tai tik sveikintinas dalykas,forume tikrai pasdžiaugsime,kad žmogus gavo savo norimą kainą :D :D :D .
Viskas ką sakau yra tik mano asmeninė nuomonė ... ir ji gali nesutapti su kitom nuomonėm .
kubilas
Posts: 584
Joined: 2011 Jul 29 Fri, 18:05
Location: Alytus

Post by kubilas »

Donciau, tavo užsakytos prekes vis dar pas mane. laukiu , dar turiu vilties , kad paimsi. AČIŪ. Jei sunkiai uždirbi pinigus , skaičiuodamas svogūnus ant linijos, tai galiu ir savo saskaita atsiusti. Atsiprasau, gal fasuoji česnakus, nepyk, jei nepataikiau i konkrečią daržovių rūšį :)
Kartais , sunku skaityt, kad Tavo minimoj saloj, beveik viskas idealu.
ten nuo klimato jau viskas supuve, todel ar sugadinti gali tai , ko jau neimanoma sugadinti.
seki eBay, labai gerai. todel kainos LT netur stebinti.ir 12 LT už kemperiuka- tik šitame forume kelia nuostabą.
Del dežes gritinimo- sumaliau i kruva- kam reik - atsirinks.
jieskomi žmones, pageidaujantys pasigreitinti savo auto.
imetu linka, grupinis užsakymas. kad pasipigint. kas nesupranta- yra google.
http://www.syncro.pl/viewtopic.php?t=78
Atsiprašau, jei kažkur grubiai išsireiškiau. TAIKA.
Post Reply