T3 spidometras
-
T3 spidometras
Sveiki gal kas paaiskins kas cia per daiktas idetas i greicio sensoriaus vieta? kaip supratau donatas pirko kazka panasaus kad matytu greiti tdi kompas del autopiloto tik kiek ziurejau ebay ten lygtais daugiau laidu i ji eina gal sitas daiktas irgi atliktu man sita funkcija?
-
-
gerai isiziurejus atradau vw audi markiruote ir siaip ne taip iziurima detales koda 321 907 344
321 907 344 inductive sender
for vehicles with
cruise control system
Сборка: Америка Марка: Jetta "D.." Выпуск 1988
man kaip labai nevykusiam elektrikui galetumet kas nors paaiskinti kas tas indukcinis sensorius?
321 907 344 inductive sender
for vehicles with
cruise control system
Сборка: Америка Марка: Jetta "D.." Выпуск 1988
man kaip labai nevykusiam elektrikui galetumet kas nors paaiskinti kas tas indukcinis sensorius?
Va prašau
Šiek tie pagooglinus atradau keletą temų užsienio forumuose.
Buvo du tipai sensorių: indukcinis ir holo.
To kito numeris yra 321 907 345B.
Pas mane kur pirkau (norginalus aišku) iš išvaizdos manau yra holo daviklis, nėra spiralės.
Šiek tie pagooglinus atradau keletą temų užsienio forumuose.
Buvo du tipai sensorių: indukcinis ir holo.
To kito numeris yra 321 907 345B.
Pas mane kur pirkau (norginalus aišku) iš išvaizdos manau yra holo daviklis, nėra spiralės.
Last edited by donciuz on 2013 Feb 07 Thu, 21:08, edited 1 time in total.
VW T3 Westfalia California
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
-
Žinutės dalis iš vieno iš vw forumų, nežinau kiek galima pasitikėti:
"Apparently there are 2 different kinds. One that was factory fitted to models with trip computer (hall effect sensor) and another one (inductive sensor) that is an aftermarket only part for linking to cruise control or automatic volume control on the stereo. "
"Apparently there are 2 different kinds. One that was factory fitted to models with trip computer (hall effect sensor) and another one (inductive sensor) that is an aftermarket only part for linking to cruise control or automatic volume control on the stereo. "
Ok manau jau išsiaiškinau kaip veikia šitas ir kam jis skirtas. Jis skirtas radijos garso valdymui priklausomai nuo greičio. Vienas kontaktas jungiamas prie masės, kitas kontaktas į radijos ar kruizo kontrolės modulio signalo laidą. Daviklis duoda labai mažos įtampos (iki 1V) signalą. Syncro jungiamas tiesiai, o 2WD reikalingas dažnio dvigubintojas.
Informačija iš: http://www.t3-infos.de/t3-infos_a.html
Verčiausi su google translate
Informačija iš: http://www.t3-infos.de/t3-infos_a.html
Verčiausi su google translate