Automobilio tentas

Konsultacijos taisant, perkant autobusiukus, techniniai duomenys, priežiūra, remontas...
Post Reply
artemas7

Automobilio tentas

Post by artemas7 »

Kilo tokia idėja. Apsaugot busiką nuo visokių oro: (lietaus,saulės,sniego) sąlygų. Kaip jūs manot? ar vertas šitas uždangalas?
http://www.kfz-schutzdecken.de/Car-Cove ... -VW-Bus-T3
donciuz

Post by donciuz »

Su tais apdangalais nėra vieningos nuomonės kiek teko domėtis. Daugelis parduodamų yra nelabai kam tinkami. Vieni nepralaidūs niekam, tai reiškia visas kondensatas neturi kur pasišalinti, kiti praleidžia viską ir esmė ta pati.

Konkrečiai tavo duotoje nuorodoje prekės aprašyme parašyta:
"Our best indoor car cover." - Mūsų geriausias mašinos uždangalas skirtas vidui. Reiškia netinkamas lauko sąlygoms.

Anglų forume nemažai buvo diskutuota. Jei nepatingėsiu paieškosiu nuorodos.
VW T3 Westfalia California
---->> FORUME RAŠOME LIETUVIŠKAI! <<----
artemas7

Post by artemas7 »

taip ,ta supratau,kita prekė-be foto http://www.kfz-schutzdecken.de/Car-Cove ... -VW-Bus-T3 .dėl aiškumo įdėjau tą pusl.
donciuz

Post by donciuz »

Šis nieko nerašo apie kondensato išgarinimą. Jei nėra pro kur išgaruoti drėgmei tai vėl gi nelabai kam tikęs. Įsivaizduok po lietaus drėgmė po busu tai garuoja....
artemas7

Post by artemas7 »

taip,dėl, to ir klausiu,gal esat susidūrę su tentais.Dabar mano busas stovi garaže.Stogą esu pakėlęs,bet brezentas per porą sav.taip ir nedžiūvą.
donciuz

Post by donciuz »

Aš tai pastatyčiau drėgmės surinktuvą. Pats žadu tokį įsigyti ir palikti viduje nors busas stovi lauke. Kiek pastebėjau mano stogas praktiškai niekada neišdžiūsta, nieko nuostabaus kad buvo supelijęs. O dar be to aptikau vakar kad leidžia vienas šoninis galinis langas per gumą. Ir svarbiausia tas už spintos, kurio gumą sunkiausia pakeisti.
artemas7

Post by artemas7 »

donciuz wrote:Aš tai pastatyčiau drėgmės surinktuvą. Pats žadu tokį įsigyti ir palikti viduje nors busas stovi lauke. Kiek pastebėjau mano stogas praktiškai niekada neišdžiūsta, nieko nuostabaus kad buvo supelijęs. O dar be to aptikau vakar kad leidžia vienas šoninis galinis langas per gumą. Ir svarbiausia tas už spintos, kurio gumą sunkiausia pakeisti.
Tai gausi sonine spintele traukt laukan,kad prieit prie stiklo
Post Reply